![]() |
Allahım!..... Ey beni en en çok sevenim.. Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim.. Ey sesimi hep duyanım!Yaralarımı saranım.. Eyy hiç darılmayanım!Çağırınca koşarak gelenim! http://www.muhakeme.net/clear.gif Ey bana benden yakınım!Ey beni en çok bilenim! Ey en çirkinimden sonra bile "gel" diyenim! Eyy! Dünya terketse,hiç terketmeyenim! Ey en en vefalım..Ey Sevgili,en sevgili!Meded!.. Ahh..Ey kadrini hiç bilemediğim! Ahh..Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim.. Ahh..Ey "Sendeyim" deyip,ülfetlerde kaybettiğim! Ahh..Ey "Yalnız Sana..." deyip,gayrısına kulluk ettiğim.. Ahh Sevgili!En en Sevgili.. Ahh ya Vedud!Ya Rahim!Ya Sabur... Ahh ya Tevvab!Ya Afuvv.. Ahh ya Rabbi!Ahh ALLAH ım ALLAH ım! Tut sana müştak yüreğimi,affet beni.... RABB'im Ne Seni Bana, Ne de Beni Sana Kaybettirsin, Hem Seni Hemde beni Kendine Eristirsin, ve Hep Kendisiyle Yetindirsin... Ne Mutlu Kalbine Sen Düsene ve Ne Mutlu Senin Kalbine Düsene... Bazen Yürekte Bir Firtina Kopar,Bazen Tatli bir Esinti, Bazen Derin Bir Duygu, Bazen Kalpte Hafif Bir Gezinti, Ama En Güzeli Kalpte Olan Gül ( RESULUME )'e Dair Olan Belirti *********************************** ************************************************** ************* Kahırlı günler nasıldır,yaşıyorum Sensizliğe mahkum hayalinle avunuyorum Kor bir ateş yüreğimde sızlıyor,yanıyorum Razı olmuşsun ayrılığa acısına ben ağlıyorum Gülden geçip dikene yar olurken SEN Terk edilmişim yalnızlığa, hasreti ben çekiyorum Ebedi dağılmış sevgin, beyhude seviyorum Dipsiz kuyulardayım,Yusuf misali çıkamıyorum Öyle üzgün, öyle pişman, öyle çaresizim ki... Bir kez bile ölmeden hergün bin kere ÖlüYorUm.. http://www.muhakeme.net/forum/forumr...0/dua110-2.jpg |
amin amin amin..resimlerle çok güzel bütünleşmiş dualar Allah cc razı olsun.. yalnız en alttaki küçük kız ellerini semaya kaldırsa daha iyi olurmuş diye düşündüm.. |
o amin demiş ,gözlerini yummuş ,belkide ablası, ellerini istediğine kavuşmuş diye birleştirmiştir belki..:) |
hepsi cok güzel Dualarin, hepsine birden Amin diyelim:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük