![]() |
İki Damla Rüzgar Kadife saçlarını savurunca yel vurunca hayalin gözlerime üşüyünce nergiz gülünce gül çağlayınca nehir gel gel yudum yudum, yürek yürek gel konuş benimle bu uzak dünyada sevdamı çizip mavi bulutlara her gece iki büklüm her gece iki damla gözyaşı iki damla hasret çiçeği ile bekledim seni gelmedin kardelenim, kelebeğim, meleğim öyle kırılgan, öyle titrek, öyle ince seni beklerim her gece su ve şiir rengi akar sol yanım eririm senin için hece hece sen ki, iki damla yağmur, iki damla çiy İki damla gözyaşı, iki damla sevinç olur düşersin yüreğime gizlice sen ki, iki damla rüzgar iki damla kor, iki damla öfke olur tutuşturursun bedenimi her gece ey hayatımın kaynağı ey güzel hikayem ey ölümsüzlüğün adı aşkım nerdesin gel gel ey saçlarıma düşen kar hayatıma esen rüzgar yüreğime saplanan hançer gel artık ne olursun yoksan varsın dal yetim kalsın solsun gül bülbül figan etsin hazan rüzgarları essin dört mevsim yoksan üryan düşsün ağaçlar dal kırılsın hüzün döksün gül gel gel de şiirler oku bana masallar anlat mutlu, mavi çiçekler açan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:01 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük