3 Adet orta boy patates
3-4 Adet havuç
Yarım kilo kornişon
1 Adet bezelye konservesi(garnitür)
1 Adet yumurta
5-6 Dal maydanoz (süslemek için)
Hazırlanışı
- Patatesleri ve havuçları ayrı kaplarda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
- Kabuklarını soyun ve tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
- Kornişonu küçük küçük doğrayın.
- Konserve bezelyenin suyunu süzün ve sudan geçirin.
- Bütün bu işlemler tamamlandıktan sonra daha önceden hazırladığınız veya hazır aldığınız mayonezin içine atın.
- Haşlanmış ve doğranmış sebzelere zarar vermeden yavaş yavaş karıştırıp, mayonezi sebzelere yedirin.
- Servis tabağına veya kare bir borcama yerleştirin.
- Üzerini haşlanmış yumurta ve maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın.