MalzemelerYeteri kadar mayonez
3 Adet orta boy patates
3-4 Adet havuç
Yarım kilo kornişon
1 Adet bezelye konservesi(garnitür)
1 Adet yumurta
5-6 Dal maydanoz (süslemek için)


Hazırlanışı
  • Patatesleri ve havuçları ayrı kaplarda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  • Kabuklarını soyun ve tavla zarı büyüklüğünde doğrayın.
  • Kornişonu küçük küçük doğrayın.
  • Konserve bezelyenin suyunu süzün ve sudan geçirin.
  • Bütün bu işlemler tamamlandıktan sonra daha önceden hazırladığınız veya hazır aldığınız mayonezin içine atın.
  • Haşlanmış ve doğranmış sebzelere zarar vermeden yavaş yavaş karıştırıp, mayonezi sebzelere yedirin.
  • Servis tabağına veya kare bir borcama yerleştirin.
  • Üzerini haşlanmış yumurta ve maydanoz yaprakları ile süsleyip servis yapın.

Benzer Konular