![]() |
Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak Rüyada ikiz çocuğu olduğunu görmek işinizde küçük bir başarı kazanacağınıza yorumlanır. |
--->: Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak Ruyamda ikiz oğlum olmuşdu annemde bırakmışdım ama kız kardeşimin cocugu olmuyormuş benim oğlumun birini benden habersiz almış gördüm bunun anlamı nedir:( |
--->: Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak Hayırdır inşaAllah...bu bilinçaltı kardeşim..Rüya yorumunu bilmeyen herkese rüya anlatmamak lazım.. selametle. |
--->: Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak rüyamda birine doğum yaptırıyordum ikizi oldu biri çok kolay geldi diğeri ise benim yardımımla doğdu.doğuran kadın önce annemdi daha sonra eşim oldu. tüm bunların bi anlamı var mı? |
--->: Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak Merhaba ben ruyamda ikiz kiz cocugu dogurdum biri cok iri biri ise normal boylarda ama ne anlama geldigini bilemiyorum bana yardimci olabilirmisiniz? bu arada ben bekarim ayriyetende ogrenciyim... |
→ Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak Alıntı:
|
Alıntı:
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak Rüyamda ikiz çocuk doğuruyordum biri erkek diğeri cinsiyetsizdi. Bi çok siteden baktım ama yorum yoktu,yorumunuzu bekliyorum teşekkür ederim. |
→ Rüyada ikiz görmek rüyada ikiz doğurmak rüyamda ikizlere hamile kalmak ne anlama geliyor |
bende dün gece rüyamda ikiz bebek gördüm ama biri kız diğeri ise erkekti Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:14 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük