![]() |
Röportaj Sorulari Arkadaslar ben kendimce sorular hazirladim. Eger eklemek istediginiz varsa buyrun: 1)Kendinizi kisaca tanitirmisiniz? 2)Forum sizce ne demek? 3)Muhakeme´yi nasil buluyorsunuz? 4)Bir Görevlinin asil yapmak zorunda oldugu seyler nelerdir sizce? 5)Nickinin anlamini ,ne kadar zamandir kullandıgini ve neden bu nicki sectigini anlatirmisin ? 6)Peki kendini karakter olarak tarif et desem ? 7)Foruma neden muhakeme.net ismini verdin ?(sadece admin icin) 8)Forumdaki arkadaslarin hakkindaki duygu ve düsünlerin neler ? 9)Peki (üye ismi) in kalbinde su anda biri var mi? ( Burda görev icabi bilmemezlige geliyorum :afro0121: ) Evlenecegim kisi dedigi ... 10)Okuldan,isten ve forumdan kalan bod zamanlarinda nelerle ilgilenirsin ? 11)Peki sporla aran nasil ? 12)Ne tür müzik dinlersin ? 13)En cok sevdigin sanatci veya Ilahici kimdir? 14)Ileride admin sayisini artirmayi düsünüyormusun ? 15)Aklinda bir isim var mi yoksa teklifte bulunanlar arasindan mi secim yapicaksin ? 16)Forumda bir üyenin rütbesini yükseltirken neleri baz alirsin? 17)(Üye ismi) ın bir günü nasıl gecer ? 18)Gelecekle ilgili planların ne ? 19)Forum üyeleriyle aranda gecen komik ya da ilginc diyebilecegin diyaloglar var mı ? 20)İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ? 21)Aile icerisinde sana nasil davranilir aile derken dayilar , halalar ,kuzenler vb. den bahsediyorum ? 22)Simdi seninle kelime oyunumuza gecelim(Yani bu kelimelerden ne cikariyorsun?) Aile ? Es ? Dost ? Din? 23)Forumdaki arkadaslara iletmek istedigin mesaj var mi ? 24)Forumdaki en sevdigin üyeleri sayarmisin? 25)Muhakeme.net le nasil tanistin ?(admin haric) 26)Son olarak en begendigin film nedir? evet arkadaslar sorularim bu kadar sizdede varsa buyurun...:aallkkiiss::kahve0121: |
hocam ne yaptın ya:) bu soruların hepimizi terleteceği kesin :) |
Alıntı:
|
amanın iyi bir hazırlık sonrasında ancak bu sorulara cevap verebilirim/veremeyebilirim:) |
biz en iyisi reportaj icin secimi haftanin üyelerinden yapalim (kura cekebilirz mesale :sirit: ). o ay haftanin üyeleri olan arkadaslardan birini terletelim. öncelik saferin :sirit: |
Alıntı:
Aman kardeşim ne yapıyorsun Gözün seveyim:afro0121: Yani zorla beni Ateşe atıyorsun. Olmazki böyle bende Kalp vardır:brush: |
Alıntı:
OLur kardesim olur, ne güzel iste seni daha iyi tanimis olacagiz, ama sanmaki burdaki sorular sorlacak sana :sirit: safer82 kardesim bizdede kalp var allahin izniyle bir sey olmaz. bizde beyni zorlariz kalbi degil :afro0121::hoho: sarax kardesimi duyrulur reportaj icin bir gönüllü var SAFER82 :rica::rica::rica::rica: :brush::brush::brush::brush::brush: |
Bilmem duydunuzmu Safer82 Kalpten dolayı yoğun bakımda :brush::brush: Belki katılamayabilir Proğramama:afro0121: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ee her hastanin bir zafi vardir bizde o zafi bulduk ve en sonunda seni saglina kavusturtuk, herkese hayirli olsun :hoho::hoho::hoho::clap::clap: :brush::brush::brush: |
Alıntı:
Doğru diyorsun. Ancak bunu unuttun o hemşire vardı ya !!! Benim Dünya'daki yaralarımın iyleşmesine vesile olmasına olduda. Ondan daha büyük bir Yara bıraktı. Şimdi hiç düzelemem. Anlayacağın benden birşey çıkmaz:hoho: |
sende ne hasta olmaya merakli bir hastaymisin yav kardesim, hemsire yolluyoruz olmuyor ilestiriyoruz olmuyor, yanliz o biraktigi büyük yaraya ne yazikki en büyük doktorlar bile cagre bulamaz. bu arada reportajdan kurtulmak icin bahane üretmeyelim sira sende :sirit: NOT: tabiki onu sarax kardesim bilir, amac biraz eglence olsun |
Ben daha yeniyim. Bilirsin çömezliği atamadık üzerimizden:) Biraz usulü öğrenelim ondan sonra. Peki bu nasıl bahane:) |
:sirit yorum yok :sirit cömezligi atamadinizmi, hatirlatiyorum ve gösteriyorum Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa Mesajlar: 585 Tesekkür etti: 309 122 Mesajına 177 tesekkür aldı Tecrübe Puanı: 27 cömezligi siz bu mesaj sayisiyla cooooookdan atmisiniz :) |
Alıntı:
Bu bahanemde olmadı. Ya sendede ne büyük bir inat varmış:brush: Bu arada göstermiş olduğun istatistikler için kendimi biraz şımartayım mı:hoho: |
ee benle basa cikilmaz bahaneler sökmez, meslek geregi ögretmenim :sirit: |
Alıntı:
Ama baktın iş gerçekten olacaksa bir öğretmen gibi ne olacaksa korkusuzca beklerim(biraz fazlamı abarttım):brush::brush::hoho::hoho: |
Alıntı:
ögretmenim yav sizde savasa gider gibi konusmusunuz simdi ben korktum sizden.:hoho:hmm |
Alıntı:
|
--->: Röportaj Sorulari Aslında bu röportaj konusu sayesinde google den girdim buraya biraz dikkatimi çekti ve üye oldum sadece izleyiciyim şimdilik bana lazım olan röportaj soruları olmasa da ilham olabilir en azından teşekkürler |
--->: Röportaj Sorulari Ne tarz bir röportaj ariyorsunuz, baska konu basligi altinda yardimci oluruz belki diye umuyorum. Lakin bizde derslerimizde ki ödevler sayesinde bu konuda az da olsa genel bir arastirma yaptik. |
--->: Röportaj Sorulari Aslında benim değil de lisede okuyan kardeşimin herhangi bir meslek elemanı ile yapmış olduğu bi röportajı sunması gerekiyor ve 3 gün gibi bi süre yeterli değil Pazartesi teslim edilecekmiş ben de kurcalıyorum soruları da doğaçlama yazmak zorunda kalacağım sanırım kendn pişir kendin ye :) |
--->: Röportaj Sorulari Bende size birkac deneyimimden bilgi sunayim. Röportaji nasil yaptiysaniz materyalleri kisiye sunarsiniz ve bu röportaji örnegin su sekilde siralarsiniz A - Röportaj teklifimi kabul ettiginiz icin tesekkür ederim B - Önemli degil benim icinde bir tekrarlama olacak Bu sekilde röportaji yaparsiniz ve röportaj aninda mola verdiyseniz o mola esnasinda olan vakia yida yazarsiniz. Cafede oturuyorsaniz örnegin bir kahve ismarlamaniz ya da tuvalet icin kisinin izin almasi ya da tekrarlamalar. Bunlari belirtirsiniz |
--->: Röportaj Sorulari ipuçları için teşekkürler ... Bakalım diğer projeler arasında buna ayırabildiğim vakit kadarı ile bişeyler yapmaya çalışırım.. |
--->: Röportaj Sorulari Hazirladiktan sonra örnegini buraya asarsaniz sevinirim ya da özelden ulastirabilirsiniz lakin buraya asildiginda google dan bulunma ihtimali yüksek:) |
--->: Röportaj Sorulari Soruları mı benim ki sadece bi konu üzerine olacak genel anket kapsamında olmas verimli yararlı olacağını sanmam bir meslek grubu ile yapılmış bir röportaj.. sorular vesaire ama denerim..:) |
--->: Röportaj Sorulari S.a: ya aga biz birazcık terleyecez heralde:D |
--->: Röportaj Sorulari meslekle ilgiili röportaj koyarmısınız?lütfen çok acil |
--->: Röportaj Sorulari en büyük hayaliniz? gezmekten hoşlanır mısınız? sporla ugrasır mısınız? 3 soruda benden kolay gelsin......................... |
--->: Röportaj Sorulari daha düzgün sorular |
--->: Röportaj Sorulari 1)adiniz-soyadiniz: 2)yaşiniz: 3)mesleğiniz: 4)okuduğunuz okullar: 5)bu meslek için gereken yetenekler: 6)bu mesleğin zorluklari: 7)elde ettiğiniz miktar ve size yetip yetmediği: 8)mesleğinizi seviyor musunuz: 9)kaç senedir bu mesleği yapiyorsunuz 10)bu mesleği siz mi seçtiniz yoksa ailenizin baskisi oldu mu: 11)şimdi bir meslek seçme hakkiniz olsa idi şimdiki mesleğinizimi seçerdiniz?değiştirirseniz hangi mesleği seçerdiniz: 12)bu mesleğe kaç yaşinda başladiniz: şimdiden teşekkür ederim arkadaşalar... |
--->: Röportaj Sorulari hemşirelik ile ilglili röpartaj istıyorum bana yardm edecek varmı????? |
--->: Röportaj Sorulari 1mesleğinizin avatajları ve de avatajları nelerdir? 2sizce bu mesleğin toplum hayatı için önemi varmı ? 3kaç yılında bu göreve başladınız? 4bu mesleğin sorumlulukları nelerdir 5bu mesleğin geleceni parlak buluyomusunuz 6bu mesleğe sahip olmak için nasıl bir eğitim aldınız? 7mesleğiniz hakında bilgi veririmisiniz? 8mesleğinizin zor ve kolay yanları nelerdir? 9bu mesleği şeçmenizde en önemli karar nedir ? 10mesleğinizden memnunmusunuz? alın bendende 10 soru:))))))))))) |
--->: Röportaj Sorulari ecem sanki bu yetecek mi? |
--->: Röportaj Sorulari polis meslegi ile ilgili röportaj soruları nelerdir?bulursanız sevinirim |
--->: Röportaj Sorulari birde ben belediye başkanıyla yapıcam :) :S |
--->: Röportaj Sorulari bende yardımcı olayım size 1)NeDEn bu mesleği seçtiniz? 2)Bu mesleğin zorlukları neler? 3)mesleğinizden memnunmusunuz? gibiii vesayre |
Mesleklerle ilgili röportaj sorulari Ben size 16 tane verebilirim araştirirken buldum:) 1)adiniz-soyadiniz: 2)yaşiniz: 3)mesleğiniz: 4)okuduğunuz okullar: 5)bu meslek için gereken yetenekler: 6)bu mesleğin zorluklari: 7)elde ettiğiniz miktar ve size yetip yetmediği: 8)mesleğinizi seviyor musunuz: 9)kaç senedir bu mesleği yapiyorsunuz: 10)bu mesleği siz mi seçtiniz yoksa ailenizin baskisi oldu mu: 11)şimdi bir meslek seçme hakkiniz olsa idi şimdiki mesleğinizimi seçerdiniz?değiştirirseniz hangi mesleği seçerdiniz: 12)bu mesleğe kaç yaşinda başladiniz: 13)bu mesleği seçerken nelere dikkat ettinz: 14)neden bu mesleği seçtiniz: 15)bu mesleği seçerken kendiniz mi karar verdiniz: 16) peki şu anda mesleğinizden memnun musunuz? Pişman misiniz: ALINTI Umarim yardimci olabilmişimdir benden bu kadar gerisi size kalmiş arkadaşlar! |
--->: Röportaj Sorulari 1) mesleginizin adı nedir? 2) mesliginizin gerektirdi yetenek ve beceriler nedir? İki tanede benden gerisi (bende karışmatın) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük