![]() |
Röportaj Sorulari Arkadaslar ben kendimce sorular hazirladim. Eger eklemek istediginiz varsa buyrun: 1)Kendinizi kisaca tanitirmisiniz? 2)Forum sizce ne demek? 3)Muhakeme´yi nasil buluyorsunuz? 4)Bir Görevlinin asil yapmak zorunda oldugu seyler nelerdir sizce? 5)Nickinin anlamini ,ne kadar zamandir kullandıgini ve neden bu nicki sectigini anlatirmisin ? 6)Peki kendini karakter olarak tarif et desem ? 7)Foruma neden muhakeme.net ismini verdin ?(sadece admin icin) 8)Forumdaki arkadaslarin hakkindaki duygu ve düsünlerin neler ? 9)Peki (üye ismi) in kalbinde su anda biri var mi? ( Burda görev icabi bilmemezlige geliyorum :afro0121: ) Evlenecegim kisi dedigi ... 10)Okuldan,isten ve forumdan kalan bod zamanlarinda nelerle ilgilenirsin ? 11)Peki sporla aran nasil ? 12)Ne tür müzik dinlersin ? 13)En cok sevdigin sanatci veya Ilahici kimdir? 14)Ileride admin sayisini artirmayi düsünüyormusun ? 15)Aklinda bir isim var mi yoksa teklifte bulunanlar arasindan mi secim yapicaksin ? 16)Forumda bir üyenin rütbesini yükseltirken neleri baz alirsin? 17)(Üye ismi) ın bir günü nasıl gecer ? 18)Gelecekle ilgili planların ne ? 19)Forum üyeleriyle aranda gecen komik ya da ilginc diyebilecegin diyaloglar var mı ? 20)İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ? 21)Aile icerisinde sana nasil davranilir aile derken dayilar , halalar ,kuzenler vb. den bahsediyorum ? 22)Simdi seninle kelime oyunumuza gecelim(Yani bu kelimelerden ne cikariyorsun?) Aile ? Es ? Dost ? Din? 23)Forumdaki arkadaslara iletmek istedigin mesaj var mi ? 24)Forumdaki en sevdigin üyeleri sayarmisin? 25)Muhakeme.net le nasil tanistin ?(admin haric) 26)Son olarak en begendigin film nedir? evet arkadaslar sorularim bu kadar sizdede varsa buyurun...:aallkkiiss::kahve0121: |
hocam ne yaptın ya:) bu soruların hepimizi terleteceği kesin :) |
Alıntı:
|
amanın iyi bir hazırlık sonrasında ancak bu sorulara cevap verebilirim/veremeyebilirim:) |
biz en iyisi reportaj icin secimi haftanin üyelerinden yapalim (kura cekebilirz mesale :sirit: ). o ay haftanin üyeleri olan arkadaslardan birini terletelim. öncelik saferin :sirit: |
Alıntı:
Aman kardeşim ne yapıyorsun Gözün seveyim:afro0121: Yani zorla beni Ateşe atıyorsun. Olmazki böyle bende Kalp vardır:brush: |
Alıntı:
OLur kardesim olur, ne güzel iste seni daha iyi tanimis olacagiz, ama sanmaki burdaki sorular sorlacak sana :sirit: safer82 kardesim bizdede kalp var allahin izniyle bir sey olmaz. bizde beyni zorlariz kalbi degil :afro0121::hoho: sarax kardesimi duyrulur reportaj icin bir gönüllü var SAFER82 :rica::rica::rica::rica: :brush::brush::brush::brush::brush: |
Bilmem duydunuzmu Safer82 Kalpten dolayı yoğun bakımda :brush::brush: Belki katılamayabilir Proğramama:afro0121: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:32 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük