![]() |
--->: Röportaj Sorulari mesleğinizin gerektirdiği yetenek ve beceriler bana hazır rapörtaj lazım acil lütfen yarına performans ödevim |
--->: Röportaj Sorulari hiç avantajı olmadı *?**??******?? |
--->: Röportaj Sorulari çok tşk ederinm |
--->: Röportaj Sorulari hangi mesleği seviyorsunuz ? neden? |
--->: Röportaj Sorulari ben bu mesleği çok seviyorummmmmmmmm?????????? |
--->: Röportaj Sorulari mesleğinizi seviyormusunuz 2.mesleğinizde zorlandığınız oldumu 3.neden bu mesleği seçtiniz benden bu kadar |
--->: Röportaj Sorulari 1.mesleğinizde zorlandığınız oldumu 2.mesleğinizi seviyormusunuz 3neden bu mesleği seçtiniz |
--->: Röportaj Sorulari insan biraz daha soru yazar beeee bune minicik azıcık sorular |
--->: Röportaj Sorulari bana polislik le ilgii sorular lazım ama cewaplarıda lazım tabiki |
--->: Röportaj Sorulari Merhaba adım Aybüke . Bir çalışma kitabından aldım. Çevrenizde bulunan bir doktor veya hemşire ile bulaşıcı bir hastalık ve ondan korunma yolları hakkında röportaj yapınız. Yağtığınız röportajı aşağıdaki boşluğa yazınız. 1. Mesleğinizi nasıl tanımlarsınız? 2. Bulaşıcı hastalık nedir? 3. Salgın hastalık nedir? 4. Bulaşıcı ve salgın hastalıkların önlenmesi için alınması gereken tedbirler nelerdir? 5.Bulaşıcı hastalıklar hangi yollarla bulaşır? Başlıca bulaşıcı hastalıklar nelerdir? 6. Bu hastalıkların önlenmesinde kimlere ne gibi görevler düşmektedir? Bu kadar :) İnşallah işinize yarar ... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük