![]() |
--->: Röportaj Sorulari yha bana şimdi hemen 2 soru lazım röpöptajla ilgili yardım cı olun lütfen |
--->: Röportaj Sorulari Marangozcu ile röportaj yapcam ona neler sorabılırım bi yardımcı olun :S:S:S:S |
--->: Röportaj Sorulari 1)adiniz-soyadiniz: 2)yaşiniz: 3)mesleğiniz: 4)okuduğunuz okullar: 5)bu meslek için gereken yetenekler: 6)bu mesleğin zorluklari: 7)elde ettiğiniz miktar ve size yetip yetmediği: 8)mesleğinizi seviyor musunuz: 9)kaç senedir bu mesleği yapiyorsunuz 10)bu mesleği siz mi seçtiniz yoksa ailenizin baskisi oldu mu: 11)şimdi bir meslek seçme hakkiniz olsa idi şimdiki mesleğinizimi seçerdiniz?değiştirirseniz hangi mesleği seçerdiniz: 12)bu mesleğe kaç yaşinda başladiniz: şimdiden teşekkür ederim arkadaşalar... |
--->: Röportaj Sorulari melek çok saol yha sen olmasn napardım umarım bir gün bende sana yardımcı olurum.......tşk.ederim....... |
--->: Röportaj Sorulari kusura bakmayın ama ödevimi bulamadım sayfanız hiç yardımcı olmadı |
--->: Röportaj Sorulari Teşekkürler =) |
--->: Röportaj Sorulari çok güzel :) |
--->: Röportaj Sorulari kötüüüü olmuş bu ne yaw |
--->: Röportaj Sorulari çok saçma sorular sanki adamla sevgili olucak bunlar nasıl sorular,gerçekten acayip ama bazı soruları beğendim bir kısımlarını ama |
--->: Röportaj Sorulari bu odevde bana yardım eden kimse yokmu yaa |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:47 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük