![]() |
--->: Röportaj Sorulari daha düzgün sorular |
--->: Röportaj Sorulari 1)adiniz-soyadiniz: 2)yaşiniz: 3)mesleğiniz: 4)okuduğunuz okullar: 5)bu meslek için gereken yetenekler: 6)bu mesleğin zorluklari: 7)elde ettiğiniz miktar ve size yetip yetmediği: 8)mesleğinizi seviyor musunuz: 9)kaç senedir bu mesleği yapiyorsunuz 10)bu mesleği siz mi seçtiniz yoksa ailenizin baskisi oldu mu: 11)şimdi bir meslek seçme hakkiniz olsa idi şimdiki mesleğinizimi seçerdiniz?değiştirirseniz hangi mesleği seçerdiniz: 12)bu mesleğe kaç yaşinda başladiniz: şimdiden teşekkür ederim arkadaşalar... |
--->: Röportaj Sorulari hemşirelik ile ilglili röpartaj istıyorum bana yardm edecek varmı????? |
--->: Röportaj Sorulari 1mesleğinizin avatajları ve de avatajları nelerdir? 2sizce bu mesleğin toplum hayatı için önemi varmı ? 3kaç yılında bu göreve başladınız? 4bu mesleğin sorumlulukları nelerdir 5bu mesleğin geleceni parlak buluyomusunuz 6bu mesleğe sahip olmak için nasıl bir eğitim aldınız? 7mesleğiniz hakında bilgi veririmisiniz? 8mesleğinizin zor ve kolay yanları nelerdir? 9bu mesleği şeçmenizde en önemli karar nedir ? 10mesleğinizden memnunmusunuz? alın bendende 10 soru:))))))))))) |
--->: Röportaj Sorulari ecem sanki bu yetecek mi? |
--->: Röportaj Sorulari polis meslegi ile ilgili röportaj soruları nelerdir?bulursanız sevinirim |
--->: Röportaj Sorulari birde ben belediye başkanıyla yapıcam :) :S |
--->: Röportaj Sorulari bende yardımcı olayım size 1)NeDEn bu mesleği seçtiniz? 2)Bu mesleğin zorlukları neler? 3)mesleğinizden memnunmusunuz? gibiii vesayre |
Mesleklerle ilgili röportaj sorulari Ben size 16 tane verebilirim araştirirken buldum:) 1)adiniz-soyadiniz: 2)yaşiniz: 3)mesleğiniz: 4)okuduğunuz okullar: 5)bu meslek için gereken yetenekler: 6)bu mesleğin zorluklari: 7)elde ettiğiniz miktar ve size yetip yetmediği: 8)mesleğinizi seviyor musunuz: 9)kaç senedir bu mesleği yapiyorsunuz: 10)bu mesleği siz mi seçtiniz yoksa ailenizin baskisi oldu mu: 11)şimdi bir meslek seçme hakkiniz olsa idi şimdiki mesleğinizimi seçerdiniz?değiştirirseniz hangi mesleği seçerdiniz: 12)bu mesleğe kaç yaşinda başladiniz: 13)bu mesleği seçerken nelere dikkat ettinz: 14)neden bu mesleği seçtiniz: 15)bu mesleği seçerken kendiniz mi karar verdiniz: 16) peki şu anda mesleğinizden memnun musunuz? Pişman misiniz: ALINTI Umarim yardimci olabilmişimdir benden bu kadar gerisi size kalmiş arkadaşlar! |
--->: Röportaj Sorulari 1) mesleginizin adı nedir? 2) mesliginizin gerektirdi yetenek ve beceriler nedir? İki tanede benden gerisi (bende karışmatın) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük