![]() |
ee her hastanin bir zafi vardir bizde o zafi bulduk ve en sonunda seni saglina kavusturtuk, herkese hayirli olsun :hoho::hoho::hoho::clap::clap: :brush::brush::brush: |
Alıntı:
Doğru diyorsun. Ancak bunu unuttun o hemşire vardı ya !!! Benim Dünya'daki yaralarımın iyleşmesine vesile olmasına olduda. Ondan daha büyük bir Yara bıraktı. Şimdi hiç düzelemem. Anlayacağın benden birşey çıkmaz:hoho: |
sende ne hasta olmaya merakli bir hastaymisin yav kardesim, hemsire yolluyoruz olmuyor ilestiriyoruz olmuyor, yanliz o biraktigi büyük yaraya ne yazikki en büyük doktorlar bile cagre bulamaz. bu arada reportajdan kurtulmak icin bahane üretmeyelim sira sende :sirit: NOT: tabiki onu sarax kardesim bilir, amac biraz eglence olsun |
Ben daha yeniyim. Bilirsin çömezliği atamadık üzerimizden:) Biraz usulü öğrenelim ondan sonra. Peki bu nasıl bahane:) |
:sirit yorum yok :sirit cömezligi atamadinizmi, hatirlatiyorum ve gösteriyorum Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa Mesajlar: 585 Tesekkür etti: 309 122 Mesajına 177 tesekkür aldı Tecrübe Puanı: 27 cömezligi siz bu mesaj sayisiyla cooooookdan atmisiniz :) |
Alıntı:
Bu bahanemde olmadı. Ya sendede ne büyük bir inat varmış:brush: Bu arada göstermiş olduğun istatistikler için kendimi biraz şımartayım mı:hoho: |
ee benle basa cikilmaz bahaneler sökmez, meslek geregi ögretmenim :sirit: |
Alıntı:
Ama baktın iş gerçekten olacaksa bir öğretmen gibi ne olacaksa korkusuzca beklerim(biraz fazlamı abarttım):brush::brush::hoho::hoho: |
Alıntı:
ögretmenim yav sizde savasa gider gibi konusmusunuz simdi ben korktum sizden.:hoho:hmm |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:26 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük