Cok acayip bir balikmis 2 tane ya cok degerli olmus ona ne yemlerle bakiyorlardir Yesek tatlimidirki Tatli su baligimi yoksa...
alptraum´isimli üyeden Alıntı ↑ Cok acayip bir balikmis 2 tane ya cok degerli olmus ona ne yemlerle bakiyorlardir Yesek tatlimidirki Tatli su baligimi yoksa... bu masum balığı da yemek istiyorsanız bişiy diyemiycem yani sadece avatarınızla uyum sağlayabilirsiniz
Balik en nihayetinde yemek icin sordum zaten tatli su baligimi diye balik yenir sevilmezki ben hamsi,kefal gibi görüyorum aramizda hic sevgi adi altinda bir koruma olusmadi bir sevgi olustuysa dahi yemek icin olustu avatarimdaki yemiyor öldürüyor
çok acımasızsınz..neyse kafaya takmışsınız öyle ya da böyle yiceksiniz.. bize afiyet olsun demek düşüyor tabi boğazınızda kalmazsa
bu balık genetiğiyle oynanmış bi tür olsa gerek..değilse saymak mümkün olmazdı.. alp bunu şu şekille yiyebilecekmisin fareyi andırıyo
tamam 2 tane ona sözüm yok (gerçi kim nasıl bu kanıya vardıysa) ama 3. veya daha çoğu varsa alptraum kardeşim o zaman mangalı hazırla
genleriyle oynanmış gibi duruyor. Allah'u Alem tabi. ama şimdi bunu yemek çok da sağlıklı değildir. siz onu yollayın bi bakalım:D ben zehirlenmezsem sizde yiyin derim selametle..