![]() |
Dünyada sadece 2 tane olan balık... |
Cok acayip bir balikmis 2 tane ya cok degerli olmus ona ne yemlerle bakiyorlardir Yesek tatlimidirki Tatli su baligimi yoksa...:)) |
Alıntı:
|
Balik en nihayetinde yemek icin sordum zaten tatli su baligimi diye balik yenir sevilmezki:) ben hamsi,kefal gibi görüyorum aramizda hic sevgi adi altinda bir koruma olusmadi bir sevgi olustuysa dahi yemek icin olustu avatarimdaki yemiyor öldürüyor:) |
çok acımasızsınz..neyse kafaya takmışsınız öyle ya da böyle yiceksiniz.. bize afiyet olsun demek düşüyor tabi boğazınızda kalmazsa:) |
bu balık genetiğiyle oynanmış bi tür olsa gerek..değilse saymak mümkün olmazdı.. alp bunu şu şekille yiyebilecekmisin fareyi andırıyo |
Hocam yemesem dahi tadina bakardim:)) |
tamam 2 tane ona sözüm yok (gerçi kim nasıl bu kanıya vardıysa) ama 3. veya daha çoğu varsa alptraum kardeşim o zaman mangalı hazırla |
@N u M a N bize 2 tanede yeter hocam bi sana bi bana:) boşver alptraum aç kalsın :) |
genleriyle oynanmış gibi duruyor. Allah'u Alem tabi. ama şimdi bunu yemek çok da sağlıklı değildir. siz onu yollayın bi bakalım:D ben zehirlenmezsem sizde yiyin derim:)) selametle.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük