![]() |
--->: Siyah ve Kızıl Fotoğraflar (2) http://www.muhakeme.net/forum/forumr...09/kzllk-1.jpg buda en kötüsü... |
--->: Siyah ve Kızıl Fotoğraflar (2) Toplam 5 Eklenti bulunuyor. Bunlarda benden olsun.Akşam vakti Ağrı Dağı'nda gün batımı. |
--->: Siyah ve Kızıl Fotoğraflar (2) eyvallah emeğine sağlık... |
--->: Siyah ve Kızıl Fotoğraflar (2) kardeş emeğine sağlık. bu gün zevk aldığım en iyi şey bu resimleri izlemek oldu. bu tür resimleri çok severim yaklaşık 100 tane kadarda benim kendi çektiğim resimlerim var. böylesi güzel resimlere bakarken en ince ayrıntısını dahi görmeye çalışırım bu beni dinlendirir..çok çok teşekkürler ediyorum. |
--->: Siyah ve Kızıl Fotoğraflar (2) ben tşk ediyorum... bende çok severim bu tür resimleri ruhumu dinlendirir... kendimi üzgün ve yalnız hissettiğim zamanlarda bakmak detaylarıyla uğraşmak iyi geliyor... ama en çok istediğim böyle yerlerde sessiz ve sakin olmak.... |
→ Siyah ve Kızıl Fotoğraflar (2) manzaralar gerçekten muhteşem muhteşem ötesi :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük