![]() |
Sizce Güvercine ne olmuştur? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sizce şahin güvercini neden yemedi de böyle kötü bir görüntüyle bıraktı? |
--->: Sizce Güvercine ne olmuştur? Valla ben bir kus hastasi olarak hicbirsey anlatmadan merakimdan catlamadan neden böyle birakti? |
--->: Sizce Güvercine ne olmuştur? insaflıymış öldürmemiş........ |
--->: Sizce Güvercine ne olmuştur? Her ne kadar ilk resimdeki güvercin o güvercin olmasada, niye öldürmedi? anlayamadım |
--->: Sizce Güvercine ne olmuştur? Tam güvercinmi degilmi anlamasamda orada iki sahin var bunu anladim. Yani resimlerdeki sahinler farkli. Bence güclü olan sahin yiyecek onu :D Dogru mu? |
--->: Sizce Güvercine ne olmuştur? Geçmişe dayanan bir husumetleri olabilir Şahinin kafası iyi olabilir ! Yemeyi unutmuş olabilir Şahinin karnı tok olabilir Tüm güvercinlere ibret olsun diye böyle bir şey yapmış olabilir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük