![]() |
Ilginc fotograflar 6. seri Talih insana bütün nimetlerini verse, Onları tadabilecek bir ruh gerekir. Bizi mutlu eden; Bir şeyin sahibi olmak değil,tadına varmaktır.Montaigne |
→ Ilginc fotograflar 6. seri Üniversitede yıllık hazırlayacaktık.Bizden önceki mezunların yıllıklarına bakıp ona göre şeyler yazalım demiştik.Arkadaşlarla kurcalıyoruz.Benden bir dönem önce mezun olan bir kız vardı çok güzeldi ama bir o kadarda hafifmeşrep biriydi.Tüm fakültede nam salmıştı. Yıllığında bir hocamıza da yazdırmış hoca da onun için " Sana hayatında mutluluklar dileyeceğim ama mutluluk akıllı insanların işidir.Sende böyle bir vasıf olmadığı için mutlu olamazsın boş bir temenni olur" diye yazmış. İşin ilginç tarafıda o da hocayı tastikler gibi bu iğneleyici yazıyı yıllığına eklemişti :) Mutluluk gerçekten akledebilen küçük şeylere de şükredebilen ve temiz ruhlu insanların işidir. Bizler çocukken ne kadar masumduk.Sabah mutlulukla uyanırdım.Sebebini düşününce o gün en sevdiğim çizgifilm çıkacağını hatırlardım ve tüm gün bana yeterdi bu neşe. Büyüdükçe tatminsiz ve karamsar oluyoruz.Çünkü ruhumuz kirleniyor. |
→ Ilginc fotograflar 6. seri superr |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:57 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük