![]() |
Nice Yıllara Alptraum Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya Rengârenk batan günü al karşına Bir renk, de kendinden kat Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak Kapat gözlerini bir hikâye yarat Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana. Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere:) |
--->: Nice Yıllara Alptraum Doğum gününüz kutlu olsun sayın adminim:) |
--->: Nice Yıllara Alptraum Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dogum günün Kutlu olsun Alptraum, Ailenle ve tüm sevdiklerinle nice saglikli ve mutlu yillara insallah. "gazate´deki baslik bilerek öyle" eee nede olsa bir yas daha yaslandin :sirit: |
--->: Nice Yıllara Alptraum Nasıl yaptın sen Yabangülü süper olmuş:) Bir gazete çıkarmadığın kalmıştı,onu da yaptın. |
--->: Nice Yıllara Alptraum evet canim, oda olur insallah. bir muhakeme gazatesi süper olurdu. |
--->: Nice Yıllara Alptraum Allah razi olsun hepinizden. Safinaz nasil hatirladin ya bu facebook olmasa ben hatirlamazdim belki :) Neyse internete gec girdim görmüsken hizli bir yorum yazayim dedim. Hatirlanmak güzel heleki sizler tarafindan iyiki siz de varsiniz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:29 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük