![]() |
hayirli iftarlar hayirli iftarlar herkesee... |
Tesekkürler sanada:) |
iftar yapalı baya oldu..hayırlı teravihler:) |
hehe:) burda biraz gec aciliyodaa o yuzden orucumuzu acmadan bi msj yolliyim demistim ama tr dekilerin coooktan actigini unutmustum :) bi daha erken davranirim :) |
hayırlı iftarlar arkadaşlar:) |
daha 1 saat var burda :) |
bekleyincede geçmiyor şu mübarek saat:) |
Alıntı:
10 dk geçmiyor 1 saat nasıl geçecek:):) |
Geldi bizimde iftar vaktimiz Almanya ise 1 saat sonra abooooo:) |
neler geçiyor bekleyince:)geçmiş olsun bi de afiyet olsun tabi:) |
http://www.muhakeme.net/forum/forumr.../gullac3-1.jpg Hayırlı iftarlar:) bu akşam yemekler benden arkadaşlar afiyet olsun:) |
hayırlı iftarlar.. yemekler içinde teşekkürler:) |
rica ederim:) canı çeken arkadaşlar hakkını helal etsin..bende kendi hakkımı kendime helal ediyorum çünkü canım çok çekti:hoho: |
Bu Ramazan iftarı bambaşkaydı bu akşam.. Haliç Köprüsüne sıfır bir mekan ışıkların suya vuruşuyla beraber ezanı Eyüp Sultan'ın maneviyatıyla duyduktan sonra orucumuzu açışımız ve akşam namazını eda edişimiz Sonrasında Emirganda çayımızı yudumlamak Sultanahmet Camii'nin ihtişamıyla büyülenmek... Evet bambaşkaydı.... :)) |
Burda iftara 17 saatten fazla var. :lazy30121: :)) selametle.. |
1 saat 2 dk kaldı :) |
:ziccon10: yaa ben yalnız kaldım iftarda..yemekleride yaptım oysaa..hadi arkadaşlar buyurun birlikde oturalım sofraya.. |
aaaa yalnizlikta ne demek bakin hepimiz burdayiz:) hayirli iftarlar.. |
|
Alıntı:
|
|
ah kardeşlerim saolun ya. ımmm harika ...ya sen gelirken bunlarıda paketlesen diyorum..nefissss |
tabi olur:) ama pizzanın hepsi benim ona göre:y02::) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük