![]() |
Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net Bana önce Muhakeme.net deki,samimi ve gayretli kardeşlerimi bahşeden Rabbime hamdüsenalar olsun... *** Beni seçen,bu güzel kitabı layık görüp, gönderen Muhakeme.net yönetim ve üyelerine tek tek teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun...İki dünyada sizleri en yüce makamlara ulaştırsın... A M İ N... ******************************************** İşte Kitabım!... http://www.muhakeme.net/forum/forumr...04/88098-1.jpg Her şey gizli. Benim bildiğimse: Gizli bir hazineydi; görünmeyi bilinmeyi sevdi. Sıfırdan zamana, sonsuz ân’dan ânbeân’a, nâ- mevcuddan vücuda, lâ-mekâna, noktadan mükemmele, kelimeden cümleye, emirden vâkiye. Muhabbeti aşikâr kuvveyi fiil eyledi. OL, dedi. OL’uverdi. Kün! Bir kaf. Bir nun. Sonra sükun. Nazan Bekiroğlu / LA Sonsuzluk Hecesi ************************************************** ***** Bir ömür boyu aradığım hece harfinin LÂ olduğunu bildim |
--->: Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net Tebrikler :clap: |
--->: Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net Umarim faideli ve hatirlatici olur:) |
--->: Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net inanın elime aldığımda tatlı bir sevinç duydum...özellikle uzun zamandır roman okumamıştım...konusuna baktığımda bir tebessüm daha ettim..Rabbim nihayetsiz razı olsun.... |
--->: Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net Kitabınız hayırlı olsun, okuyup okuyup bizleri hatırlayın :) |
--->: Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net hayırlı olsun kitabınız (merak ettim bende o kitaptan alacam) |
--->: Çok Teşekkür Ediyorum, Muhakeme.net s.a güle güle okuyun.inşallah faydalı olur. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:26 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük