![]() |
Bekke'yi tebrik ediyorum:):) yaklaşık üç aydır aranızdayım...1000. mesajımı kutluyorum:afro0121: :hoho: evet sahiden güzel paylaşımlar ve desteğiniz için çok teşekkür ederim...:clap: artık çiçek :cicek01221: böcük ne varsa kabulüm...:hoho: muhakeme ,asude bir mekan sayenizde :Elinize_Saglik01: |
Maşallah zaten hayranlıkla karşılıyorum,hem yoğun paylaşımların hem de güzel olmalarından dolayı...:) Demek 3 ayda 1000 küsür mesaj vay be!!! Sana vay be,vay be diye bir şarkı armağan etmek istiyorum:P |
safinazcım saol cnm...paylaşınca artan bir duygu benim için..! şarkın çok güzel :afro0121:, tatlıses mi söylüyordu :hoho: |
Nice 1000 lere diyelim:) Paylasmak kolay degil, bu devirde kimse kimseye birseyini vermiyor 1000 mesaj yazip zamanini insanlara veren bir kisi tebrik edilmezde ne yapilir degil mi? Tebrikler |
estağfirullah,...kardeşlerime binlerce msj daha inş... latife bir yana, hepinize teşekkürler.... Rabbim huzurundan ayırmasın cümlemizi,cemaline varana dek!... |
Vay Be!!!!!!! [IMEEM]yCfDkM8bYK[/IMEEM] Vay be :afro0121: |
vay bee!..:hoho: sana inananmıyorum ,vay bee! sahiymiş...:hoho::hoho: |
tebrikler nice nice 1000 mesajlara inş. :) |
Teşekkür ederim führer...sayenizde . asıl ben muhakeme.neti tebrik ediyorum a'dan z'ye bu da size .... http://www.muhakeme.net/forum/forumr...areketli-1.gif |
kendimi zorla kutladım vay be!!! :):):) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:30 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük