![]() |
bütün ögretmenler günü kutlu olsun.! selamın aleykum burdan bütün hocalarımıza selamlar! ve safer82 seni unutmadım hocam sizin ö.günüz kutlu olsun.! Amaç bir sey ögrenmek olunca.! çabası bol olur inşallah.!! selametle.!!1:flowers: |
Bugün ögretmenler günü öylemi eskiden cicek alirdik en sevdigimiz ögretmene:)(ilkokuldayken 1 kere almak nasip olmustu) Acaba ögretmenler odasinda hic cicek almayan bir ögretmen hic sevilmiyor olarak mi gözüküyor:) Ya da diger ögretmen arkadaslari üzerinde espiriler yapiyor mu o kisinin.... |
Teşekkürler. Rapper kardeşim. Benim için Öğretmen Anne ve Babada dayılır. nede olsa ilk alınan eğitim evde öğrenilir. Ve asıl öğretmenler onlardır:) Bende diğer öğretmen arkadaşlarımın bu güzel gününü kutlarım saygılarımla |
Tüm öğretmenlerimizin ve Safer82'nin forumun öğretmeni olarak,öğretmenler gününü kutlarım....:) |
Başta Safer82 öğretmenimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun :) http://www.muhakeme.net/forum/forumr...glveren0-1.jpg |
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun!...Vesselam!.. |
Alıntı:
|
Apsef'e ve hepinize en hoş hediye.......minik sesin yüreğinden gelsin..:aallkkiiss::aallkkiiss: mutlaka dinleyin.:gul3: |
Alıntı:
|
birde çok tatlı gülüyor değil mi maşallah |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:26 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük