![]() |
Pınaran'ın Müzik Mekanı Müzik zevkime güvenirim arkadaşlar :sirit: bu anlamda benim kafadan olanlara iyi dinlemeler, kimse yoksa da kendi kendime ekler dururum :rolleyes: Einsturzende Neubauten feat. Meret Becker - Stella Maris |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı George Benson - Take Five |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Tabii ki de Time Out albümünden Dave Brubeck'i vermezsek ayıp etmiş oluruz. Take Five 1966 yılı Almanya Paul Desmond'a bu müthiş parça için teşekkürler |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Bu grubun kapakları ürkütse de müzikleri çok iyi yapacak bi şey yok :sirit: |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Bloem de Ligny - Blue Nix |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Metallica - St.Anger |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Queen - 'Killer Queen' |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Dün bu parçayı Alice Cooper ın 3 metre önünde müthiş performansıyla izlediğimi uçtuğumu belirtir, havamı da atarım :sirit: |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Queen - I'm Going Slightly Mad |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Annie Ross-Twisted (1952) |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Roots Bloody Roots Bir zamanlar Sepultura ve Pavarotti'nin hepbir söylediğini sandığım sonradan Alman fun metal grup J.B.O 'nun bu ayarı çektiğini öğrendiğim, fakat hala tarihçesi hakkında bir türlü net bilgi alamadığım parça. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Haggard-Herr Manneling |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Bjork - Hunter Eğer seyahat, aramaksa Ve ev bulunan ise Durmuyorum.. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Peter Heppner - Vorbei & Das Geht Vorbei Bir de Alman grup Wolfsheim'ın vokalinde Peter Heppner'dan Kein Zurück vardır ki :rolleyes: |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı tarih 22 Şubat 1985 yer New York - Town Hall "One Night with Blue Note"dan "Cantaloupe Island" Trompette - Freddie Hubbard Tenor Saksafonda - Joe Henderson Piyanoda - Herbie Hancock Davulda - Tony Williams |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı "Wild Man Blues" dan Woody Allen - Swing A Lullaby .. Woody Allen Klarnet canlı performansı .. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı The Clash - Bankrobber RocknRolla yı da anmış olduk.. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Alice Cooper - Blue Turk bu müziği Alice ağbi ve tayfası hangi kafayla yapmış acep |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Nina Simone - Ain't Got No...I've Got Life |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Nina Simone:) Öncelikle şunu belirteyim şarkıyı çok beğendim. Videonun play düğmesine bastıktan sonra hiç bakmadan yazını da okumadan (bilgisayar) oyun oynayıp dinliyordum ve şarkıcıyı da erkek sanıyordum.Kafamı bir kaldırdım bir kadın,çok şaşırdım.Ama Nina Hanımın kaslarına sağlık çok da güzel ve ciddi bir şekilde piyano çalıyor.:) |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Alıntı:
|
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Alice Cooper - Luney Tune |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı biraz nostalji yapalım.. The Prodigy - Firestarter |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı kaç zamandır dinlemiyordum.. The Prodigy - 'Breathe' |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Prodigy - No Good şu akışa da bak hele.. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı The Prodigy - Poison insan 8 yaşındayken bunları dinlememeli :sirit: |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı The Prodigy - Out Of Space |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı http://bira.fm/play.html orjinal bi radyo, tavsiye ederim, eski usul radyonuzu ayarlarken (ortama göre frekansı var) bi yandan da anneannelerimizin evindeki saatin işlemesi, ev havası.. harika olmuş.. hem sağlam parçalar da çıkıyor. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Dario Moreno ~ Sarhoş |
|
ama Büşra filmindeki Yaman mı yoksa değil mi sonradan bilemedim, filmi sinemada izlemiştim, şu an elimde de yok, açıp sağlamasını yapamıyorum. böyle bir sahne kesin hatırlıyorum ama emin değilim, bu sebeple "Büşra filmiyle birlikte" cümlesini sildim. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı çok film izlemekten kafa bulanabilir, normal karşılamak lazım, "Büşra" filminde kesinlikle böyle bir sahne yok, fakat videodaki aktör Tayanç Ayaydın'ın sanırsam "Pazar bir ticaret masalı " filminde olmalı böyle bir sahne |
kesin Tayanç Ayaydın evet ama Yaman karakteri değil demek ki.. olabilir canım günde 3 film bünyeye iyi gelmiyor biliyorum.. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı |
|
|
|
|
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Erkin Koray - Şaşkın |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:35 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük