![]() |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Roots Bloody Roots Bir zamanlar Sepultura ve Pavarotti'nin hepbir söylediğini sandığım sonradan Alman fun metal grup J.B.O 'nun bu ayarı çektiğini öğrendiğim, fakat hala tarihçesi hakkında bir türlü net bilgi alamadığım parça. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Haggard-Herr Manneling |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Bjork - Hunter Eğer seyahat, aramaksa Ve ev bulunan ise Durmuyorum.. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Peter Heppner - Vorbei & Das Geht Vorbei Bir de Alman grup Wolfsheim'ın vokalinde Peter Heppner'dan Kein Zurück vardır ki :rolleyes: |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı tarih 22 Şubat 1985 yer New York - Town Hall "One Night with Blue Note"dan "Cantaloupe Island" Trompette - Freddie Hubbard Tenor Saksafonda - Joe Henderson Piyanoda - Herbie Hancock Davulda - Tony Williams |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı "Wild Man Blues" dan Woody Allen - Swing A Lullaby .. Woody Allen Klarnet canlı performansı .. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı The Clash - Bankrobber RocknRolla yı da anmış olduk.. |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Alice Cooper - Blue Turk bu müziği Alice ağbi ve tayfası hangi kafayla yapmış acep |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Nina Simone - Ain't Got No...I've Got Life |
--->: Pınaran'ın Müzik Mekanı Nina Simone:) Öncelikle şunu belirteyim şarkıyı çok beğendim. Videonun play düğmesine bastıktan sonra hiç bakmadan yazını da okumadan (bilgisayar) oyun oynayıp dinliyordum ve şarkıcıyı da erkek sanıyordum.Kafamı bir kaldırdım bir kadın,çok şaşırdım.Ama Nina Hanımın kaslarına sağlık çok da güzel ve ciddi bir şekilde piyano çalıyor.:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:34 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük