![]() |
Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin Son zamanlarimin en hit parcasi Kasin kara gözün kara kömürcümü baban senin:afro0121: [IMEEM]sAEEe1i-Zn[/IMEEM] |
Hey gidi hey, bu müzik yeni çıkmıştı daha, adana yüreğir de şafak karanlık diyorduk. Hava sıcaktı, er gazinosundaki televizyonda bu klip çıkınca ses açılır askerler bir coşardı :D Bizim de yüzümüze güzel bir gülümseme yayılır hoş olurduk... |
O ufak tv de o ses ile 400 kisi bir tv ye bakiyor ,Bir hop hop denilse müzik duyulmaz yav:)) Ama olsun o sartlarda ona bile sükür yani:) |
saol kardes eline saglik |
vay be bende başlığı görünce hatırlayamamıştımda şimdi hatırladım güzel şarkı:) |
çok eski bir şarkı değil galiba |
tesekkürler eline saglik |
ellerine sağlık çok güzel |
Saooll ellerine sağlık |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin ben ne arıyorum ne cıkıyor yaaa... |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin sayın admin bu yeni bir şarkı değil mi? |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin Hayir eski bir sarki. |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin nostaljilere mi daldik neee |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin ee yaslaniyoruz yavas yavas, ama cidden zamaninin hit parcasiydi |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin he valla ama bu sarkiya kalmadik güzel anlarin baska sarkilari var türküleri var bu biraz uyduruk kaliyor digerlerinin yaninda |
--->: Cok tatlisin güzelsin sekercimi baban senin Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük