![]() |
Animasyon ve ehemmiyeti .:.Bismihi.:. Bildiğiniz-duyduğunuz; yerli-yabancı; eğitici ve öğretici çizgi filmleri paylaşalım! Films, TV Series, and Other Works // Nausicaa.net "Spirited Away", nezaketin, insancıl tutumun ehemmiyeti ve her önüne geleni hapur/hupur yemenin zararlarını ve men dakka dukka kaidesini ta'lim ve te'lin iden çok hoş bir çizgi filmdir! |
Evet alın size Türkiye ile aynı anda gelişmeye başlayan Japonya ile aramızdaki farkın sebeblerinden biri: [yt]fpOBkNju9WE&feature=related[/yt] |
evet insanlık değerlerini neşv-ü nema ânında ruha üflemek harbi ehemm bir mesaildendir! [YT]ipIOIDr_ycI&eurl=[/YT] ***yaşasın sıdk, ölsün yeis, muhabbet devam etsin. Şura kuvvet bulsun... |
10 dakikadır bu çizgifilmi izliyorum bende birşey var sanıyordum.Bunun neresi eğitici? |
ben de eğitici birkaç film var ama nasıl yükleyeceğim hakkında bilgim yok. resimli bölümde var mı acaba? |
Burdan youtubeye video eklemende yardimci link mevcut http://www.muhakeme.net/youtubeye-vi...tim-t1567.html |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:30 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük