![]() |
Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi [FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/179/67/102180169796310_42971.mp4[/FLV] |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi öylemiymiş... |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi rahatsız edici bir video olduğunu düşünüyorum |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi doğrumu bilmem ama komikmiş |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi bence nihat genç kendinden baska kimseyi beğenmeyen herkesin eleştirilecek bir tarafını bulan sadece kendi doğrularının pesinden giden biri..o yüzden hiç sasırmadım |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi çok güzel bir fıkra beğendim doğrusu=) |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi bence nihat genç kendinden baska kimseyi beğenmeyen herkesin eleştirilecek bir tarafını bulan sadece kendi doğrularının pesinden giden biri..o yüzden hiç sasırmadım nihat genci tanımadığın ortada nihat genc alparslan türkeş atatürk osmanlı aşığı bir kişidir.....ve türkiyenin kanuniye kadar yönetilen osmanlı gibi yönetilmesi ama cumhuriyet laiklik gibi sistemlerle yönetilmesi gerektiğini söleyen bir kişidir........AKP beğenmemesi cok doğaldır akpnin bir sürü islam karsıdı demokrasi karsıtı laiklik karsıtı eylemi varken.....chp beğenmemesi cok doğaldır cunku atatürkün arkasına sığınarak sahde atatürkçülük taslayan ve erdoğanı bu ülkeye baş belası eden bir partiyken........ |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi Nihat genci tanıyorum biliyorum dostum ATATÜRK İLE OSMANLI KAVRAMI birbirine zıt görüşlerdir. nihat genç ya takiyye yapıyor yada psikolojik sorunu var. Bir birine zıt olan iki düşünceye aşık birisinin ruh halinin nasıl olabileceğini sizlere bırakıyorm |
--->: Nihat genc - AKP hakkindaki fikrasi atatürk ile osmanliyi zit görmenizden....atatürk her zaman türkiye cumhuriyeti osmanlinin devamidir ama bizim kurduğumus ülke ne padişahlar ülkesi nede derviş seyh cemaatler ülkesi değildir osmanliyla aramizdaki tek far odur demiştir.........atatürkle osmanlı neden uymuyor??????? beni tanımıyorken dostun nerden oluyorum.....azcık konusma uslüpünü öğrenin modern olun az..... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük