![]() |
Abdulkadir Geylani - Ilahi Abdulkadir Geylani - Ilahi [FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/76/59/1140417401888_4751.mp4[/FLV] |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi :) insanın zikir edesi geliyor Allah razı olsun |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi :anlastik: Alıntı:
|
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi Ilahinin tam orjinali degil mix versiyonu :D |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi kendimi zikir halkasında hissetim..Allah razı olsun |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi "İmdat.Nur kaynağı sırrı burhan sahibi" Hakikaten hayret verici ifadeler... |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi insanın aklına nasıl gelebilir ki zikir. siz zikiri kim için çekiyorsunuz. Allah lafzından cok abdülkadir geylani adı geciyo. ben acıkçası bu müziklerin ilahi olduğunu düşünmüyorum. içindeki enstrumanlara bakılırsa........ |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi Düşündürücü!!! |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi :olmaz0121:Duyamiyooooorum:ziccon10: |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi Alıntı:
Bu yüklemis oldugum ilahiyi Türkiyede herkes izleyebilir ve dinleyebilir. |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi Zikir, ALLAH,cc için yapılır ve onu iisimleri ile yapılır. abdulkadir geylani'nin adının fazla geçmesi olayında kelimelere takılmadan, Allah resulü (s a v ) in siz Allah dostlarını gördüğünüzde onlara selam veriniz. dediğinde sahabe'i kiram efendilerimiz: ya rasulallah biz kimin Allah dostu olduğunu nasıl anlayacağız dediklerinde, siz onları tanırsınız zira onları gördüğünüzde onlar size Allah'ı hatırlatır.... geylani ve onun gibi zatlar bize Allah'ı cc hatırlatıyor bunda abes olan nedir anlamadım. tıpkı hiranur kardeşimizin isminin bize rasulullah (s a v)'in nurdağındaki vahyin indiği mekanı hatırlattığı gibi......... |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi Seriat i bilmeden tasavvuf a giren ya delirir ya da SAPITIR. |
--->: Abdulkadir Geylani - Ilahi sa sağoln |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük