![]() |
Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden Coskun Sabah'in 80'lerin sonuna dogru cikan ve milyonlar satan "AGLAMAK ISTIYORUM/ANILAR" adli albümünün süper parcasi "ANILAR" |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden Alptraum sana zahmet birde Recep Alemdar'dan "GECELER" parçasını asar mısın :) selametle.. |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden Sen bulamadigindan mi koymadin?Yoksa beni vj olarak mi sectin :D |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden vj ne? Anlamadım.. Yoks DJ'mi bu :) .. Sen arabesk takılmaya başlayınca hızını kesmeden onuda as istedim. Ayrıca Dailymotion'ta bulamadım, evet. :) selametle.. |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden dj desem radyoda olur ama görüntülü video sunmazlar sadece mp3 sunarlar. tv dekilerede vj diyorlar. Ordada hem programi sunan kisiyi görüyor insan hemde müzigi videolu.... Vj daha uygun dedim. Tamam en kisa zamanda sarkiyi koyacagim insaallah:D |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden bu vj gayet mantıklıymış. Bende yanlışlıkla yazdığını düşünüyordum :) Neyse, eyvaAllah. Sağolasın.. selametle.. |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden vj Alptraum.. Ne oldu bizim parça? :) selametle.. |
--->: Coskun Sabah Anilar video/klip 80 lerden Kusura bakma bunu unutmusuz hemen ekliyorum :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük