![]() |
üşüyorum ( muhsin yazicioğlu'nun kendi sesinden) |
--->: üşüyorum ( muhsin yazicioğlu'nun kendi sesinden) ÜŞÜYORUM Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. Muhsin Yazıcıoğlu |
--->: üşüyorum ( muhsin yazicioğlu'nun kendi sesinden) ISINDIĞIMDAN UTANDIM... Isındığımdan utandım. Isındığımdan vicdan azabı çektim. Boğazım düğüm düğüm oldu ve tükrüğümü yutamadım, Isındığımdan utandım. Isınmak bana büyük bir azap verdi Muhsin Başkanın vücüdünün iki parmak buzla kaplı olduğunu hatırladım, İçtiğim çay boğazımda düğümlendi. Isındığımdan utandım. Böyle olmamalıydı,sonu böyle olmamalıydı, Ayaklarım buz kesip ayaklarıma çorap giyindiğimde, Ayağım azıcık ısındığında,senin donarak öldüğünü hatırladım, Gözlerim dolarak,sen donarken ısındığımdan utandım. Gece yatıp yorganımı üzerime çekince, Senin kurtarılabilme ihtimalin varken,kurtarılmadığına yandım. Yanaklarımdan yaşlar süzülürken, Sen donarken ısındığımdan utandım... ISINIRKEN VİCDANI SIZLAMAYAN VAR MI? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük