![]() |
Ayna - Bari Sen Unutma Beni [flash]http://img407.imageshack.us/img407/5374/barisenunutmabeni1nn6.swf[/flash] Son deminde akşam Merhaba dostum hüzün Yalnızım yine yalnız Nerdesin iki gözüm Böyle mi yaşanır Ayrılık acısı Gözlerimden anla yeter Gel de al canımı Al da kurtulayım Ayrılık ölümden beter Sende unuttum hayalleri Sende unuttum sevilmeyi Bari sen unutma beni Sende unuttum ümitleri Sende unuttum ben herşeyi Bari sen unutma beni Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga Susmalıydım, tutamadım kendimi Bi canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bi acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi Bari, bari sen unutma beni |
Alıntı:
Sevdigimizden ayrilsakta onun bizi unutmamasini isteriz ve bu aslinda ona aci cektirme istegimizdir. Onun aci cekmesi bize lezzet mi verecek tabikide hayir. Cok enteresandir ve sanirim insanlardaki bir hissedis. Tabikide herkes icin gecerli degil. Bu arada bu sarkiyida cok severim.:) |
İstek çalıyor musun kardeş?? :) |
ilk defa dinliyorum güzel şarkıymış bu arada el feta sen hangi şarkıyı istersin |
istek benden değil mi? tabiki sıra verilirse:) |
ben sustum...öyle icab ediyor... :) |
estağfirullah. |
sarkiyi yükleyen arkadasin ellerine saglik, cok sevdigim bir parca olmasina ragmen hayat telasi icinde coktandir dinlememis ve hatta unutmustum. Simdi tekrar dinleme ve eski günlerimi hatirlama imkani buldum. Duygulandim yaaa neyse .... sagol |
estağfirullah. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:10 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük