![]() |
Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm |
Ahh Ahh sevemedim karagözlüm seni doyunca... Dinlemeye doyamadığım bi şarkı Teşekkürler Haticetül...:) |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm güzel bir nostalji ve benimde sevdigim bir parcadir. |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm yaa allah aşkına ben bunu indiremiyom biri bana yardım etsin yütfen |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok güzel şarkıya buı:clap::clap::zzccon: |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm indiremiyorum.neden acaba?:? |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Pekala linki düzeltip youtube sitesinden verdim. |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Pekala linki düzeltip youtube sitesinden verdim. |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Arkadaşlar gördüğüm kadarıla bana göre sizler daha çok gençsiniz. bu şarkı bir zamanlar türkiyde oldukça popüler bir şarkıydı va hala dinleniyor. |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm eşim olan edirneli ilyasa armağan ediyorum |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ya süperde şarkıyı çektim sesi kalın çıkıo süperrr ama muazzez mi ne anlamadım amann saçmaa sapan şarkı güzell hopp koppp |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm (Y) ne güzel şarkıdır bu ya.. |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm S.a bn Gebzeden memet işte bu bnm fesim ekle takılalım mehmethan sever hade canlarım öptüm!!!!xD |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ya bu benım şarkım ben bu şarkıya aşık oldum çok guzel valla |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm bu şarkıyı nezamn dinlesem içim yanyor yav |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Başlığı görünce konuyu hemen açtımm Bayılıyorum bu şarkıya... Teşekkürler emeğinize sağlıkkkk |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm şarkı güzelde hiç bir zaman şarkı sözleri gibi olmuyor hayat :D ah ulan ahh |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm cok guzel sarkı helal olsun tebrıkler |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm süper bir şarkı ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhh |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm güzel parca gercekten |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm nerden indireceğiz bu şarkıyı .Yardımcı olurmusunuz ? |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm HaqStAsIyIM yaaA SüPeR Bi şArKı ERkEk aRkAdAşIm vE beNiM TeK DiNlEdİmİZ ŞaRkI Bu :D |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Süper si şarki be bu ahhh ahhhhhhhhhhhhhh... |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ah ah cok güzel sevemedim kara közlüm seni doyunca ... |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm bu şarkı bence aşıklara yazılmıştır bu şarkının herkes değerini bilSİN KİMSE SEVDİĞİNDEN AYRILMASIN ONUN ACISINI BEN BİLİYORUM HERKESE BENDEN TAVSİYE |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok guzel bi sarkı |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çokk gzl şarkı valla kadınada bakınca muazzez ersoy daha güzell seste iştee... |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm paylasımlar için çok sağol ... canımsın |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ya böle bir eser daha war mı acaba |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm bu şarkıya bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ben gerçektende bu şarkıyı çok sewiy muroçok güzel bi şarkı herkese tawsiyem war we dünyadkai bütün insanlara bu şarkıyı yoLLUYORUM!!!!!!!!!!!!! |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Evet kanka hala dinleniyorr bu şarki |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Harika bi şarki çok güzel ya bayildim ağzina sağlik ablam süpppppperrrrrrrrrrrrr |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ben bu şarkı için ölürüm |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok güzel şarkı çok anlamlı |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok güzel |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok güzel bir şarkı |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok güzel sesi var muazzez ablanın inşallah bir gün kendisini görürüm |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm çok süper bir şarkı bu ömür boyu dinlerim bu şarkıyı :-) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:19 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük