![]() |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm eşim olan edirneli ilyasa armağan ediyorum |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ya süperde şarkıyı çektim sesi kalın çıkıo süperrr ama muazzez mi ne anlamadım amann saçmaa sapan şarkı güzell hopp koppp |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm (Y) ne güzel şarkıdır bu ya.. |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm S.a bn Gebzeden memet işte bu bnm fesim ekle takılalım mehmethan sever hade canlarım öptüm!!!!xD |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm ya bu benım şarkım ben bu şarkıya aşık oldum çok guzel valla |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm bu şarkıyı nezamn dinlesem içim yanyor yav |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm Başlığı görünce konuyu hemen açtımm Bayılıyorum bu şarkıya... Teşekkürler emeğinize sağlıkkkk |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm şarkı güzelde hiç bir zaman şarkı sözleri gibi olmuyor hayat :D ah ulan ahh |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm cok guzel sarkı helal olsun tebrıkler |
--->: Muazzez ersoy sevemedim kara gözlüm süper bir şarkı ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhh |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:09 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük