![]() |
İnanılmaz Kamera Şakası - ilk defa böylesini gördüm O kadar korku oyunlari oynariz filmleri izleriz ya bunlar birde gercek olursa. Bu cocuk numarami yapiyor bilmem ama hakikaten zor bir durum. Konu : Adamı Atari Oynarken Hipnoz Ediyolar ve Oynadığı oyunun Aynı Mekanını yapıp İçine birakıyolar. Buyrun izleyin [FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2686/228/9/88181544227_49404.mp4[/FLV] |
--->: İnanılmaz Kamera Şakası - ilk defa böylesini gördüm Hipnotize olayı pek inandırıcı gelmedi ama bir an kendimi onun yerine koydumda amann Allah muhafaza:) |
--->: İnanılmaz Kamera Şakası - ilk defa böylesini gördüm Çocuk kafayı yemedi şükretsin. Ne zannediyor ki, rüya mı? : ) .. Zor bi durum.. selametle.. |
--->: İnanılmaz Kamera Şakası - ilk defa böylesini gördüm Valla inanılmaz bişeymiş hipmoz diye bişey varsa tabi :) |
--->: İnanılmaz Kamera Şakası - ilk defa böylesini gördüm Kimin aklina gelir böle şaka yaaaaaaa |
--->: İnanılmaz Kamera Şakası - ilk defa böylesini gördüm bencede hipnoz edilmemiş normal izlediğimiz korrku filmlerinden bi sahne oynamışlar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük