![]() |
Alperen Ezan Vakit Programı 1.0 İndir Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İlk Türkçe Vakit Yazılımı • 1901 - 2099 yılları arasında tamamen Astronomik Hesaplama metodu • Enlem ve Boylam 0.01° hassasiyetle girilebilir • Dünya üzerindeki 8.000 yerleşim merkezi içinden seçim yapılabilir • Tüm namaz ve Kerahet Vakitleri • Asr-ı Evvel / Asr-ı Sani • Kıble açısı, pusula sapması ve güneş yatay/dikey açısı • Dünya Kıble haritası • Hicri Takvim • Önemli Dini Günleri gösterir ve önceden hatırlatır • Diyanet'e uyumlu • 4 farklı hesaplama algoritması • Tüm temkin süreleri ve güneş açıları parametrik ayarlanabilir • Kıble/pusula açısı ile gerçek-zamanlı güneş açısı ve yörünge grafiği • Gerçek-zamanlı ay grafiği • Gerçek-zamanlı olarak Dünya haritası üzerinde namaz ve karahet vakitleri görülebilir • Ay ve güneş tutulmalarını gösterir • Aylık/yıllık imsakiye • Yıl içindeki önemli dini günler listesi • Gerçek-zamanlı bazı astronomik değerler • Ezan vakti otomatik ezan okur • Her vakit için ayrı ezan seçilebilir • Ezan vakitlerinde seçilen bir programı çalıştırabilir / dosyayı açabilir • Parametrik sabah ezanı vakti • İkindi ezanını Asr-ı Sani'de okuma seçeneği • Ezan duası okur ve mealini gösterir • Ezandan önce veya yalnız Cuma namazından önce salâ okuyabilir • Parametrik salâ vakti • Bir sonraki namaz/kerahet vaktine kalan süreyi gösterir • Vaktin çıkmasına/kerahetin girmesine yakın uyarır • Sistem tepsisinden simge yoluyla kolay ulaşım • Gerçek-zaman Ay/Yeryüzü/Yerküre görüntülü duvar kağıtları • Internet zaman sunucularına bağlanıp PC saatini otomatik düzeltme |
→ Alperen Ezan Vakit Programı 1.0 İndir Sagopa_27, tamda bizde bu akşam bu programı konuşuyorduk.İndirmek istiyorum.Süper :) Bu arada programın adı da ayrı güzel :) |
→ Alperen Ezan Vakit Programı 1.0 İndir Beğendiğine sevindim abla :hoppa: |
→ Alperen Ezan Vakit Programı 1.0 İndir Ezan vakitlerini söylüyo demek bi proğram çok yararlı güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler :) |
→ Alperen Ezan Vakit Programı 1.0 İndir Proğramın adını çok beğendim paylaşım için teşekkürler :) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:44 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük