![]() |
Suat Gözütok'dan Kuran Ziyafeti - Beyazıd Cami İmamı |
Rabbim razı olsun....Ne mutlu Kur'an-a sevdalılara.. "Ya Rabbi Kur'anı Kalbimin Baharı eyle" Hadis_i Şerif |
--->: Suat Gözütok'dan Kuran Ziyafeti - Beyazıd Cami İmamı ban açmadım dinleyemedim neden acaba |
--->: Suat Gözütok'dan Kuran Ziyafeti - Beyazıd Cami İmamı yamansevda, sanırım youtube ayarlarından izleyemiyorsunuz.... buraya başka bir kıraatini ekliyorum. selam ile... |
--->: Suat Gözütok'dan Kuran Ziyafeti - Beyazıd Cami İmamı "لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ" "Size kendi aranızdan öyle bir Peygamber geldi ki zahmete uğramanız ona ağır gelir. Kalbi üstünüze titrer, müminlere karşı pek şefkatli ve merhametlidir." ***** فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ ۖ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ tevbe:129 "Buna rağmen aldırmaz, yüz çevirirlerse, ey Resulüm! de ki:"Allah bana yeter. O’ndan başka tanrı yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir." |
--->: Suat Gözütok'dan Kuran Ziyafeti - Beyazıd Cami İmamı Hersey insana nasip olacak hocami bir cokkez beyazit camisi nde dinledim allah cc herkese nasip etsin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:13 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük