![]() |
--->: Anlamak için Oku!!! allah razı olsun... |
--->: Anlamak için Oku!!! Hakkaten el-feta ve admin...tebessüm ettirdinizde biraz ferahladım...sadaka olsun inşalh hanenize,böyle darlı bir halimde....hay Allah razı olsun sizden... |
--->: Anlamak için Oku!!! Alıntı:
Admin gel buraya tartışacağız senle :54: :) :) :) |
--->: Anlamak için Oku!!! Hadi Alptraum. Göster kendini..İçindeki canavarı serbest bırak.. :) selametle.. |
--->: Anlamak için Oku!!! Ayrıca, konuda çok güzel. Elinize sağlık diyelim. selametle.. |
--->: Anlamak için Oku!!! mhmt...hoşgelmişsiniz... siz buyrun farketmez..yeter ki bir tebessüm efendim..bir sadaka en güzelinden:) |
--->: Anlamak için Oku!!! Hoşbulduk. Tamam o zaman. Çık karşıma el_feta :duello: :8: :54: ... Latiferdir..:) selametle.. |
:cheesy: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
:aallkkiiss: Alıntı:
:aallkkiiss: ... Allah kabul etsin...:hoppa: vesselam... admin şimdi bana kızacak zaten başlık altında konuyu saptırdığım için..ben kaçayım en iyisi:) |
Siz ne kızıştırıyosunuz ortalığı bakiym. . . He!!! Konuyu saptırmak şöyle dursun,niye aramızı bozuyosunuz... :) :) :) sen seeen mhmt efendi . . . Yettim bre!!! :) :) :) :17: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük