Zaten üstad Said Nursi yapılanın yanlış olduğunun farkında olmalı ki eski Said yeni Said ifadesini şahsı için kullanmıştır...selam ve dua ile......
cemaatsel kanalla abartılan,sürekli insanların önüne sürülen ve bence tefsir olmayıp meşhur şeyh sadi şirazi 'nin bostan ve gülistan ı gibi bir hikmetler kitabı olan risale-i nur var karşımda... ülkemde ciddi bir cemaat taassubuna ulaşmış - ki bunun sorumlusu asla said nursi değildir - insanlara risale-i nurlarda hz aliye atfedilen tuhaf şeylerin varlığını,ebced hesabını ya da tasavvuf sapıklıkları barındırdığını anlatmak inanın bazen çok güç oluyor...
internetin ilim noktasında ne kadar samimi ve gerçekçi oalbilidği noktasında hala tereddütler yaşıyorum hem ciddi tereddütler...
Zaten üstad Said Nursi yapılanın yanlış olduğunun farkında olmalı ki eski Said yeni Said ifadesini şahsı için kullanmıştır...selam ve dua ile...
bunu siyaset için söylüyor efendim...
Sayın İslamoğlu üstadın bu ifadesinin ebced için söylendiğini ifade ediyor dinlemenizi tavsiye ediyorum ...selm ve dua ile...
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|