Sizce Güzel Kadın Nasıldır?

candanag ´isimli üyeden Alıntı ↑...

1. Alt 08-29-2012, 21:25 #31
    el_feta Mesajlar: 1.168
    candanag´isimli üyeden Alıntı
    el feta yukarıda yazılan kalbi-içi temiz olsun minvalindeki yorumlarla, yorumların fazlasıyla ergen seviyesinde olduğunu önceden görmüş, o yönden fazlasıyla haklı

eywallah qurban

2. Alt 08-30-2012, 09:04 #32
    mert_01 Mesajlar: 44
    Sayın adminin duruma el atmasını isterim şahsen...silinsin resimler barışsın küsler.. reis konuya el at

3. Alt 08-30-2012, 12:49 #33
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    bir ergendir gittiniz herkesin yorumu kendi yasına göre ve kalp temizliğinin ergen yorumuyla alakası yok kaliteli baslık dedin herkes halinden memnun gözüküyo anlaşılan o ki sorun bizde degil sende bir kaliteli bir baslık aç bakalım bizde okuyalım sayın el_feta...!

safinaz bunu beğendi.
  4. Alt 08-30-2012, 13:03 #34
    hem herkes kendince yorum yazsın madem ergen muhabbeti eleştirmiceksin ben kendimden uzakta buldugum konularla ne ilgilenirim nede diger arkadaslara iğneleyici laf söylerim simdi genc yaslı herkes tutupta dış görünüşüyle evlenmiyo yada sevgili olmuyo kalp ve iman sözlerininde ergen seviyesinde oldugunu düşünmüyorm siz bunu sise cevirme oyunu gibi basite alıyosanız oda sizin ayıbınız ...Allahü teâlânın emirlerini yapmamak kalbin bozuk olmasındandır (Kalbin bozuk olması, dine tam inanmamaktır) İmanın alameti, dinin emirlerini seve seve yapmaktır" buda demek ki kalp temizligi çok çok önemli .

safinaz bunu beğendi.
  5. Alt 09-04-2012, 13:16 #35
    _Bu Yağmurlar_ Mesajlar: 59
    Bu liseli ergen muhhabeti komik oldu :D

6. Alt 09-04-2012, 17:54 #36
    ya bi konu acılıyo sonra nerden nereye çekiliyo hazır konu dagılıyo ve insanda ne zevk ne merak kalıyor.

7. Alt 10-13-2012, 20:10 #37
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    KarIn rengine siyah diyenler olunca bizimde sütün rengine beyaz dememiz yanlismi olur

8. Alt 03-24-2013, 20:17 #38
    Ziyaretci
    aliye. Mesajlar: n/a
    türkan şoray. bergüzar korel. şevval sam.arzum onan... yaa arkadaşım ben bu dayatılan güzellik anlayışından nefret ediyorum. bence dünyanın en güzel kadınları benim ülkemin kadınları. illa 1.70 üzeri odun gibi düz belli, koca suratlı yırtılmış gibi koca ağızlı fındık memeli düz popolu erkeksi kadın bana göre güzel değil. bunlar dünyanın dayatması. hiçbirimiz eva herzigova değiliz ve olmıycazda. ya da çağla şikel. türk kadını kilolu orta boylu koyu kumral- esmer kahverengi gözlü 1.55-165 arası 42-46 beden küçük ağızlı kemerli burunlu beli belli kalçası belli göğsü belli (kısacası ata yada oduna yada erkeğe benzemeyen) kadına benzeyen kadınlarımız var. türk kadınını temsil eden çağla şikel deniz akkaya değildir. türk kadınını temsil eden bu standartlardaki kadınlardır. ve gerçek kadınlardır. yemişim avrupa standartlarını. yemişim 0 bedeni 45 kiloyu yemişim okka burnu. güzellik anlayışımızı o kadar değiştirdiler ki... kadına bile benzemeyn kadınları karşımıza örnek diye koydular. bu yılın dünya güzeline bakın. neresi güzel ya. hatta çok komik birşey anlatayım. bir kaç yıl önce dünya güzeli olarak bir transeksüel seçildi ve transeksüel olduğu anlaşılınca tacı elinden alındı. düşünün artık. bu da gösteriyorki çok bilmiş avrupanın güzellik standartları iflas etti. şaka gibi yaaa. onların o mükemmel kadın(?) standartları bir erkekten dönmeyi güzel kadın olarak seçtirdi. tabi bende yerlere yattım gülmekten. dönme gibi kızları ve dönmeleri tutupta bana güzel kadın diye dayatan sakat zihniyete tüküriym. bu sadece dünyadaki tekstil patronlarının dayatmasıdır. çünkü işlerine öle geliyor. az kumaş çok para, kusurlu dikiş görünmeyen hata olay bu. kavisli vücudu olan bir kadının üzerine diktiğin kıyafetteki hata hemen kendini gösterir ama dümdüz dik hiçbişe belli değildir. şişman olan bir topluma giydireceğin kıyafete kumaş fazla gider. bu adi herifler bunların hesabını yapıyo ve çakma bir güzellik standartı belirliyor topluma da onu dayatıyor. zayıf kadın ufak tefek olunca elbise dikkat çekmez diye uzun kadınlar seçiliyor. bütün olay bu. kendi ceplerini doldurmak için insanların kafasındaki güzellik anlayışını değiştiriyorlar. toplumlara empoze ediyolar. sonrada bir transeksüeli güzel seçecek kadar komik durumlara düşüyolar... millet şaşırmış yaa... orantıymış. peh hangi orantı. karpuz gibi kafa maymın ağzı gibi yüzün bir başından öbür başına ağız (yanak manak kalmamış) çarpık bacak (manken yürüyüşleri yani tavuk gibi yürüyüşler bunu gizlemek içindir) düz bel düz popo düz meme iskelet gibi kadınlar. tahta gibi. ha bu güze. haaaasssss.... diyesi gelio insanın. Allahaşkına bunların kaçı türkan şorayla kapışabilir. türkan şoray 1.55 boyunda. hangisi aydan şenerle kapışabilir 1.65 boyunda ve balık etinde. merlyn monreo 46 beden giyermiş. hiçbiri de tavesti tipli değil. kadın gibi kadınlar. işte güzel bunlar ve evet beren saat, bergüzar korel, yeşim büber...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.