Sevdiğimiz Şeyler

Konu sn. Reklamzede rumuzlu üyenin konusu sevildiği için bir devam niteliğinde açılmıştır.. Sayalım bakalım insanlardaki sevdiğimiz davranış kalıplarını, çevremizdeki vazgeçilmezlerimizi, kısaca sevdiğimiz her şeyi.. Kahve tadındaki muhabbetimize bekliyoruz.. Benzer Konular ...

1. Alt 07-09-2011, 00:06 #1
    pınaran Mesajlar: 314
    Sevdiğimiz Şeyler

Konu sn. Reklamzede rumuzlu üyenin konusu sevildiği için bir devam niteliğinde açılmıştır..

Sayalım bakalım insanlardaki sevdiğimiz davranış kalıplarını, çevremizdeki vazgeçilmezlerimizi, kısaca sevdiğimiz her şeyi..
    Kahve tadındaki muhabbetimize bekliyoruz..

2. Alt 07-09-2011, 00:14 #2
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    ben insanlarin temessümle etrafa bakmalarini, herzaman güler yüzlü olmalarini isterim ve severimde.

safinaz ve p?naran bunu beğendiler.
  3. Alt 07-09-2011, 00:15 #3
    safinaz Mesajlar: 3.348
    İyimser insanları,tebessüm edenleri,güneş ışığını,yağmur yağdıktan sonraki toprak kokusunu,konuşurken beyniyle konuşanları,temizliğine özelliklede öz bakımına özen gösteren( dişlerini fırçalayan,ütüsüz gezmeyen,tırnakları düzgün kesilmiş ve temiz olanları,ter kokmayan ve saçları temizlikten parlayan) insanları severim.

yabanGülü ve p?naran bunu beğendiler.
  4. Alt 07-09-2011, 00:17 #4
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    katiliyorum safinaza.

5. Alt 07-09-2011, 00:26 #5
    insanlardan

en az bir müzik aletini keyifle çalan

güneşten önce uyanan

her gün en az bir film izleyen + haftada en az bir sinemaya giden

evini 3-4 nesil kedi ailesi ile paylaşan

yoga yapan

şen şakrak neşeli

resim yaparken transa geçen

sade giyinen,

siyah göz kalemleriyle gözlerini yoğun koyulukta boyayan

çocuklarına eşine anne babasına kardeşine düşkün, fakat kendisine zaman tanımayı da bilen, kendisini seven

Konu pınaran tarafından (07-09-2011 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir.
    yabanGülü ve safinaz bunu beğendiler.
  6. Alt 07-09-2011, 00:27 #6
    kitap yapraklarının kokusunu..

7. Alt 07-09-2011, 00:28 #7
    İstanbul

8. Alt 07-09-2011, 00:41 #8
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    5 dakika da bir olan metro yu seviyorum. Bir ulasim aracinda 5 - 6 tane farkli dilin konusulmasi ve kimsenin bunu sorun etmemesini seviyorum. Ellerine 1,5 litre 2 litre lik cola,meyvesuyu alan kisilerin rahatca yolda kafaya dikmelerini ya da ulasim aracinda ya da derste ya da bir bank ta cok seviyorum.

Derste ekmegini, BALINI, recelini peynirini yiyen ögrencileri görmeyi seviyorum ve Profesörün bunu gayet dogal karsilamasinida seviyorum.

Bir yanda cübbe ile dolasan müslümanlari, diger yanda yahudileri, budistleri, hristiyanlari görmeyi ve bunun gayet dogal karsilanmasini seviyorum.

Acikcasi ben bu avrupanin en cok tabularini yikan insanlarini seviyorum. Burda bu hamurla yogrulmamis insanlarin hür bir sekilde hareket etmesini seviyorum. Mc donalds a, starbucks a ya da belli restaurantlara giderken su kesimin geldigi yer ve ya bu kesimin geldigi yer diye nitelendirmeyip gayet normal bir sekilde yapmasi gerekeni yaptiklarindan dolayi seviyorum.

Punkci, emocu, rock ci, rap ci herneyse hepsinin bir arada muhabbet edebilmelerini seviyorum.

Hosgörülerini seviyorum

Biri bir kitabi okuyor diye digeri de okuyor ve bundan gocunmuyor hatta kitapla ilgili o an tanimasan dahi muhabbet edebilmelerini seviyorum.

Say say bitmez....

yabanGülü ve azure bunu beğendiler.
  9. Alt 07-09-2011, 01:09 #9
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Yay burcu insanının iyimserliğini,oğlak burcu insanının özgüvenini,zekasını ve azmini aslında herşeyini ,koç burcu insanının neşesini,boğa burcu insanının zevkini ve aliesine düşkünlüğünü seviyorum.

10. Alt 07-09-2011, 01:52 #10
    azure Mesajlar: 43
    Evlilik için ideal erkeğin özelliklerinin hepsini boğa burcu erkeğinde toplanmasını seviyorum.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.