Sevdiğimiz Şeyler

azure ´isimli üyeden Alıntı ↑...

1. Alt 07-09-2011, 02:03 #11
    candanag Mesajlar: 302
    azure´isimli üyeden Alıntı
    Evlilik için ideal erkeğin özelliklerinin hepsini boğa burcu erkeğinde toplanmasını seviyorum.

ideal erkek yoktur hele burcuna hiç girilemez. idealleştirilen erkek vardır.

Ayrıca evlenilecek/yaşanılacak erkek olarak kulaktan dolma bilgi olarak hep yengeç erkeği gösterilir nedense.

NOT: yengeç değilim.

2. Alt 07-09-2011, 02:19 #12
    azure Mesajlar: 43
    candanag´isimli üyeden Alıntı
    ideal erkek yoktur hele burcuna hiç girilemez. idealleştirilen erkek vardır.

Ayrıca evlenilecek/yaşanılacak erkek olarak kulaktan dolma bilgi olarak hep yengeç erkeği gösterilir nedense.

NOT: yengeç değilim.

Burçların kişiler üzerindeki etkisine kesinlikle inanırım.Bütün bu özelliklere sahip birisini tanıdım,zekice espiriler yapıyor,aile değerlerine bağlı,biz kızlarla alışverişe çıkıyor,tüm markaları biliyor,hadi zara'ya gidelim,mango'nun şusu güzel,ipekyol'a da bakalım falan diyor,film izlerken çekirdek yiyor,birşeyleri dolandırmadan konuşuyor,bir kızdan hoşlanıyormuş ama kızdan hoşlanma sebebini bile anlatırken çok doğal, birden dikkatimi çekti.Burcun ne dedim.Boğa demesin mi?:D
    Ayrıca burçlarla ilgilenen herkes bilir evlilik için ideal koca herzaman boğa burcu olarak bilinir.
    Birden merak ettim burcunuz nedir?Bana burcunuzu söyleyin size kim olduğunuzu söyleyeyim

3. Alt 07-09-2011, 02:34 #13
    burcum sizi ilgilendirmez

Konu candanag tarafından (07-09-2011 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir.
  4. Alt 07-09-2011, 03:03 #14
    azure Mesajlar: 43
    Çok komik...

safinaz ve gargamel bunu beğendiler.
  5. Alt 07-11-2011, 16:33 #15
    pınaran Mesajlar: 314
    arayışlarla işi olmayan, artık çoğu çocukluğu, saçmalığı aşmış, en ufak fırsata atlamayan, güven veren insanlar..

6. Alt 07-16-2011, 17:45 #16
    güneşi seviyorum
    odadan içeriye ışınlarını göndermesine, sabahları yüzümü kıpkırmızı yapıp artık sıcağına dayanamamamla uyandırmasına bayılıyorum.

7. Alt 07-16-2011, 18:36 #17
    puslu-bulutlu-güneşin kendini gösteremediği havaları...
    güneşin kendini hissettirdiği, ortalama 25 derecenin üzeri mekanlar bana göre değil. yaz-kış yağmur-kar yağsın ne mutlu bana. 0 derecenin altında ise yükseldikçe yükseliyorum kendi kendime

8. Alt 07-16-2011, 21:59 #18
    candanag´isimli üyeden Alıntı
    puslu-bulutlu-güneşin kendini gösteremediği havaları...
    güneşin kendini hissettirdiği, ortalama 25 derecenin üzeri mekanlar bana göre değil. yaz-kış yağmur-kar yağsın ne mutlu bana. 0 derecenin altında ise yükseldikçe yükseliyorum kendi kendime

güneşsiz günün tadı çıkar mı yahu, ısıtacak içini sıcacık işte, bulutlu, puslu, yağmur, kar da neymiş..

gerçi her mevsimi her havayı seveceksin, senin gibilerini görmek de güzel, herkes benim gibi güneş güneş dese, sonbaharda, kışta toplu bunalıma gireriz.

9. Alt 07-16-2011, 22:46 #19
    penguen ve uykusuz dergilerini
    Umut Sarıkaya'yı
    Semra Can'ı
    Memoşko'yu
    Gürcan Yurt'un Olur Öyle Bazen'ini
    Cihan Ceylan'ı
    Uğur Gürsoy'u
    Oky'i
    Özer Aydoğan'ı
    Yılmaz Aslantürk'ü
    Sönmez Karakurt'u

Konu pınaran tarafından (07-17-2011 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
  10. Alt 07-17-2011, 01:16 #20
    güneşli Ankara günlerini
    güneşsiz de olur ama yok yok güneşli olsun

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.