![]() |
--->: Sevdiğimiz Şeyler Alıntı:
Ayrıca evlenilecek/yaşanılacak erkek olarak kulaktan dolma bilgi olarak hep yengeç erkeği gösterilir nedense. NOT: yengeç değilim. |
Ayrıca burçlarla ilgilenen herkes bilir evlilik için ideal koca herzaman boğa burcu olarak bilinir. Birden merak ettim burcunuz nedir?Bana burcunuzu söyleyin size kim olduğunuzu söyleyeyim:sirit: |
--->: Sevdiğimiz Şeyler burcum sizi ilgilendirmez |
--->: Sevdiğimiz Şeyler Çok komik... |
--->: Sevdiğimiz Şeyler arayışlarla işi olmayan, artık çoğu çocukluğu, saçmalığı aşmış, en ufak fırsata atlamayan, güven veren insanlar.. |
--->: Sevdiğimiz Şeyler güneşi seviyorum odadan içeriye ışınlarını göndermesine, sabahları yüzümü kıpkırmızı yapıp artık sıcağına dayanamamamla uyandırmasına bayılıyorum. |
--->: Sevdiğimiz Şeyler puslu-bulutlu-güneşin kendini gösteremediği havaları... güneşin kendini hissettirdiği, ortalama 25 derecenin üzeri mekanlar bana göre değil. yaz-kış yağmur-kar yağsın ne mutlu bana. 0 derecenin altında ise yükseldikçe yükseliyorum kendi kendime |
gerçi her mevsimi her havayı seveceksin, senin gibilerini görmek de güzel, herkes benim gibi güneş güneş dese, sonbaharda, kışta toplu bunalıma gireriz. |
--->: Sevdiğimiz Şeyler penguen ve uykusuz dergilerini Umut Sarıkaya'yı Semra Can'ı Memoşko'yu Gürcan Yurt'un Olur Öyle Bazen'ini Cihan Ceylan'ı Uğur Gürsoy'u Oky'i Özer Aydoğan'ı Yılmaz Aslantürk'ü Sönmez Karakurt'u |
--->: Sevdiğimiz Şeyler güneşli Ankara günlerini güneşsiz de olur ama yok yok güneşli olsun |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:28 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük