Sevmediğimiz Şeyler

Arkadaşlar aklınıza geldikçe insanlarda veya çevrenizde sevmediğimiz aklınıza gelip gelebilecek ne varsa yazalım.Böylelikle belki de farkında olmadan bizlerde bunları yapıyoruzdur,değişim için bir adım olur. Yardımcı olması açısından ilk ben sorayım ...

1. Alt 07-07-2011, 13:53 #1
    reklamzede Mesajlar: 39
    Arkadaşlar aklınıza geldikçe insanlarda veya çevrenizde sevmediğimiz aklınıza gelip gelebilecek ne varsa yazalım.Böylelikle belki de farkında olmadan bizlerde bunları yapıyoruzdur,değişim için bir adım olur.

Yardımcı olması açısından ilk ben sorayım yolculuk esnasında hoşlanmadığınız şeyler nelerdir?

2. Alt 07-07-2011, 14:03 #2
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Yolculuklarda kısıtlı bir alanda birden çok kişinin oksijen paylaşımı söz konusu olduğundan koku çok önemlidir.Yıllar önce bir otobüs yolculuğunda yanımda yaşlı bir teyze oturmuş,sucuk yemişti.Ne kokuydu ama her seferinde de birde afedersin diyordu.Kendimi camdan atasım gelmişti.

Bir keresinde de bir bayan yanında haşlanmış patates ile haşlanmış ve kabukları soyulmuş yumurta getirmişti.Sonunda muavin " Ayakkabılarını kim çıkarmışsa,lütfen giysin" demişti."Bukoku bu teyzenin beslenme çantasından geliyor" demek vardı ya da soğanlı sıcak bir yemeği daha sıcakken saklama kabına kapatıp orda açmak vardı ki koku öyle olmaz böyle olur dercesine.

yabanGülü bunu beğendi.
  3. Alt 07-07-2011, 14:04 #3
    pınaran Mesajlar: 314
    her daim ciddi ve ölü gibi içi geçmiş yaşayan,
    kahveye şeker ve süt karıştıran,
    kedi tekmeleyip köpeği görünce ufak ufak kaçan,
    gülemeyen,
    kot pantolonun üstüne çizme giyen,
    soyut sanatlara ve kübizme laf atan insanlar..

devamı gelecek..

4. Alt 07-08-2011, 22:01 #4
    azure Mesajlar: 43
    -Otomobilinin/otomobilin önünde fotoğraf çektiren ve kendini böyle havalı sanan kuroları
    -Facebook'u kız tavlama sahası olarak düşünen ve facebookdaki beğenilerin ve paylaşımlarını takip edip,ertesigün sanki kendileri de aynı duygu ve düşüncelerdeymiş gibi ortam yaratmaya çalışan,ne ortak yanımız varmış gibi düşünüleceğini sanan,kendi olamayan şahsiyetsizleri,
    -Her bakışın beğeni bakışı olmadığını,her konuşmanın hoşlanma olmadığını herşeyin bir başka alternatifi olabileceğini düşünemeyen erkekus grubunun müthiş özgüvenlerini sevmiyorum.

Aynı şekilde devamı var...

5. Alt 07-08-2011, 23:30 #5
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    türkcemize w, x, q, ß gibi harfleri ekleyerek muhabbet etmeye calisanlardan

sadece vucudunu yaninda tasiyan beynini evde birakanlardan..

yere cöp atanlardan..

insanlari dislayanlardan..

yardima muhatac insanlari gördügü halde bosver banane deyipde yüz cevirenlerden..

hoslanmiyorum

6. Alt 07-08-2011, 23:36 #6
    pınaran Mesajlar: 314
    Arkadaşlık sitelerine; arkadaşlık edinme, çektirdiği güzel resimleri beğenilme arzusu ile sunma, egolarını doruklara çıkarma amaçları dışında yoğun felsefi anlamlar yükleyenleri (sözüm meclisten dışarı)

toplu taşıma araçlarında yüksek sesle konuşanları

her anı belgeleme çılgınlığıyla elinden fotoğraf makinesini düşürmeyenleri (değerli anların az sayıda resim ile ölümsüzleştirilmesi ya da sanat amaçlı çekimler hariç)
    hele hele gezilerde, sanki amacı yeni yerleri görmek, tadını çıkarmak değil de asıl amacı fotoğraf makinesini/kamerasını gezintiye çıkarmakmış gibi anı yaşayamayıp, o an kafasında sosyal paylaşım sitelerinde arkidişlerine harika paylaşımlar sunacak olmayı tasarlama sendromu

7. Alt 07-08-2011, 23:47 #7
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    disarida kilik kiyafetine dikkat edilmemesine

yüksek sesle bagir bagira sohbet edilmesine

gece yarisi baska yer yokmus gibi pencerenin altinda sesli muzik dinlenmesine, telefonla konusulmasina, muhabbet edilmesine

eslerin disarda gezerken erkek önde kadinin arkasindan gitmesine

düzenlenen hic bir sosyal faliyete gidilmedigi gibi yapilincada dedi kotu cikarilmasina

okul defeterlerine dosyalarina sacma sapan yazilar yazilmasina

arabasini park etmesini bilmeyenlere

insanlara destek olunmasi yerine bazi faliyetlerde köstek olunmasina

sinir oluyorum

8. Alt 07-09-2011, 01:03 #8
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Kendini sürekli ispatlama çabasıyla fıkralara bile gülmeyip,uzun uzun yorum yapanları,internette forum veya benzeri yerlere bildiği herşeyi yerli yersiz sıralayanları "Kızım/oğlum kim sana bildiğin tüm büyük hayvanları say dedi dedirtircesine çakma entelusları " sevmiyorum

yabanGülü bunu beğendi.
  9. Alt 07-09-2011, 01:05 #9
    azure Mesajlar: 43
    Çok yavaş konuşup cümlenin başı ile sonu arasında konsantrasyon problemi yaşamama sebep insanları sevmiyorum

yabanGülü bunu beğendi.
  10. Alt 07-09-2011, 02:06 #10
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    @yabangülü

Viyana Alkol tüketimi konusunda derecesi yüksektir. Burada bira fiyati su dan daha ucuzdur. Her sokagin basinda ufak cöp tenekeleri vardir ve sokaklarda pis degildir. Daha yeni sigara almaya ciktim ve gördügüm manzara beni bi hayli düsündürdü. Sokagin ortasinda EFES PILSEN birasinin bos sisesi duruyor. Yani dedim o kadar bira icen sokak insani dahi cöpe atmasini bilirken ve her yer cöp tenekeleriyle dolu iken bu bos siseyi koyan Türk IRKINDAN olan vatandas hakkinda hatta hakkimizda bi düsündüm. Acaba neden dedim? Belediye ye vize basvurusuna gittigimde lambanin dügmesini kirmaya calisan türk cocugu da vardi. Bu ALLAHASKINA neden böyle

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.