Sevmediğimiz Şeyler

arkamdan gizli işler çevirenleri, her daim arayış içinde, insanlıktan çıkmış, çiftleşecek hayvanlar gibi nette dolananları.....

1. Alt 07-11-2011, 16:31 #11
    pınaran Mesajlar: 314
    arkamdan gizli işler çevirenleri,

her daim arayış içinde, insanlıktan çıkmış, çiftleşecek hayvanlar gibi nette dolananları..

yabanGülü bunu beğendi.
  2. Alt 07-14-2011, 12:48 #12
    ekşisözlük Mesajlar: 23
    Uzun uzun beklediğiniz bir kuyrukta birilerinin gelip kaynak yapması ve tepki gösteren olursa "ben sadace birşey soracaktım" demeleri,

Telefonu tam kapatacakken karşındakinin (genellikle bayanlar yapıyor),tüm veda kelimelerini birarada kullanmaları,görüşürüz,kendine iyi bak,hoşçakal,bye bye,vs..,

Teşekkür etmeyi ve özür dilemyi bilmeyen insanları,

İltifatla ipin ucunda kuklaya dönüşen ve tüm tabularını yıkan kadınları,bir iki tatlı sözle tüm kadınları tav ederim düşüncesi ile arkadaşlarına hava atan erkekleri,

"Sanat için soyunurum" diye her tarafa gönderme yapan,iş alamayan sanat adı altında fiyat kesen kadınları,

Yorucu bir alışverişten sonra eve vardıktan sonra birşeyleri unuttuğunu farketmeyi,

Suratsız insanları tekrar görememe gibi bir lüksün olmamasını,formal ilişkileri,

sevmiyorum.

yabanGülü bunu beğendi.
  3. Alt 07-14-2011, 15:31 #13
    safinaz Mesajlar: 3.348
    İkili yazışmalardaki yazılarımın üçüncü şahıslara kopyalanmasından,

Alışkanlık haline getirdiğim bazı yerlerde artık müthiş huzursuz olmaktan,

Yanında olmanı isteyen insanların yanında olduğun zamanda sanki "Nerden çıktı bu" havalara giren ve bunu sana hissettiren sonra da inkar eden insanlardan,

Sınav dönemimde bile saçmasapan işlerle uğraşmaktan,önceliklerimi bilememekten,

Aynı hataları tekrar tekrar yapmaktan nefret ediyorum.

Konu safinaz tarafından (07-14-2011 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.
    yabanGülü bunu beğendi.
  4. Alt 07-15-2011, 00:24 #14
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    @yabangülü

Viyana Alkol tüketimi konusunda derecesi yüksektir. Burada bira fiyati su dan daha ucuzdur. Her sokagin basinda ufak cöp tenekeleri vardir ve sokaklarda pis degildir. Daha yeni sigara almaya ciktim ve gördügüm manzara beni bi hayli düsündürdü. Sokagin ortasinda EFES PILSEN birasinin bos sisesi duruyor. Yani dedim o kadar bira icen sokak insani dahi cöpe atmasini bilirken ve her yer cöp tenekeleriyle dolu iken bu bos siseyi koyan Türk IRKINDAN olan vatandas hakkinda hatta hakkimizda bi düsündüm. Acaba neden dedim? Belediye ye vize basvurusuna gittigimde lambanin dügmesini kirmaya calisan türk cocugu da vardi. Bu ALLAHASKINA neden böyle

bu soru banamiydi alptraum anlamadim

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.