MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Konu Dışı (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/)
-   -   Sitemizin eski görüntüleri (https://www.muhakeme.net/forum/konu-disi/95194-sitemizin-eski-goruntuleri.html)

alptraum 05-22-2011 01:19

Sitemizin eski görüntüleri

2008 yilinda faaliyete basladik. Bir cok görüntü denedik. Ilk konuda 2008 yilina ait resimler olacak. Diger yillara ait olanlarida diger konularda paylasacagim. Eskileri görüntülemek icin asagidaki resimlere tiklamaniz yeterli,

safinaz 05-22-2011 01:47

--->: Sitemizin eski görüntüleri

Hey gidi günler hey!Beyza,Oğuzhan,Özişş,Mhmt,Rabbimeaşığım ,Numan ne kadar aktiftiler yerleri çok belli oluyor.Führer'in son zamanlarda birkaç mesajını gördüm,yine görmek mutlu etti.Sagopa da sanırım askerdeymiş.Gerçekten özleniyorlar.Bir de Alper,Ayna ve Zeynep Hearty benim için özel insanlar keşke tekrar görebilsem.

mhmt 05-22-2011 19:19

Haklısınız..
Arada bakıyorum, geçmişi özlediğimi hissediyorum.
Hakkaten hey gidi günler hey..

selametle..

safinaz 05-22-2011 19:29

Alıntı:

mhmt´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 131084)
Haklısınız..
Arada bakıyorum, geçmişi özlediğimi hissediyorum.
Hakkaten hey gidi günler hey..

selametle..

Valla bakıp çıkmayı kabul etmiyorum,yeni üyeler de girebilirler ama eski üyelerin yorumlarını görmek istiyorum aynı tadı vermiyor.

mhmt 05-26-2011 23:15

Emin olun aynı şekilde düşünüyorum.
Yaşamlarımız değiştikçe dünya telaşına daha da daha da kaptırıyoruz kendimizi, bence. En azından benim için böyle. İşten eve geliyorum hala kafamda gündüzün konuları ve sıkıntıları... Eve gelirken giriş kapısında iş ile ilgili konuları, sabah almak üzere bırakmayı beceremedim bi türlü. Bu da hiç dinlenememek anlamına geliyor. Sürekli zihnim dolu oluyor. Kısa zaman ayırarak eskiden takip ettiğim yerlere baksam yorumları okusam tanıyıp bildiklerimi okusam çok iyi olacak ama...
Mesela buraya biraz zaman geçtikten sonra baktım ya.. Oooo çok memnun oldum. Sanki uzun zamandır yaşamayı planladığım bi mutluluğu sürekli ertelemek zorunda kalmışımda, bi an da fırsat yakalamışım gibi..Tanıdık isimlerin aynı yerde olduğunu görmek, yazılarını yorumları tekrar okumak..
Memnuniyet verici şeyler..
Hayırlısı olsun inşaAllah..

Allah'a emanet..

mhmt 05-26-2011 23:19

Mesela bu avatarımı da sanırım Yabangülü hanım hediye etmişti, sağolsun.
:)

Henna 05-27-2011 18:43

Selamun aleyküm...

eski dostlar da diyecekmişiz demek...

Nette ki ilk adresim Muhakeme! sizleri tanımakdan h büyük haz duyuyorum...özlemişiz sahiden
hepimiz arada uğrayıp eski paylaşımları göremeyince sessizce gidiyorduk belkide.

isimlerinizle kattıklarınızla özel ve kıymetlisiniz...

dua ile..

safinaz 05-27-2011 22:11

Alıntı:

BeKKe´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 132304)
Selamun aleyküm...

eski dostlar da diyecekmişiz demek...

Nette ki ilk adresim Muhakeme! sizleri tanımakdan h büyük haz duyuyorum...özlemişiz sahiden
hepimiz arada uğrayıp eski paylaşımları göremeyince sessizce gidiyorduk belkide.

isimlerinizle kattıklarınızla özel ve kıymetlisiniz...

dua ile..

Aleykümselam,aynen herkes teker teker özleniyor.Valla kaç gündür eski dostları görücem diye kendimi paralıyorum bir mesaj yazıp gitmeyin canım.Hiç değilse akşamları herkes burda olsun.Bir iki kelam yazsın hasret giderelim:)

Henna 05-29-2011 00:17

inşaAllah safinaz,

vefa göstermek gerek,madem özledik diyoruz icraat hani değil mi?

:)

nasibse yoğunluğumu atlatınca büyük keyifle sizleri okumak için burda olmak istiyorum..

Allaha emanetsiniz..
vesselam

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:55 .

2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük