![]() |
Bugünkü ruh haliniz? Hadi buyrun arkadaşlar ruh halimizi paylaşalım..buyrun seçin:) :)) mutluyum :afro0121:beklemediğim şeyler oldu :lazy30121:uykuluyum :8: sinirliyim :shocked0121: şaşkınım hmm düşünceliyim :8: çok sıkıldım :511: sakinim :mad0233:patlıyorum :mad:üzgünüm :ac21:dövebilsem keşke :70:hiç bir fikrim yok :hoppa: duyun sesimi :olmaz0121:çekilmezim |
Sakinim. |
ben biraz karışığım. ama bununla ilgili ifade yook. |
:snoozer_09: şu ifade olabilir karışıklık için:) |
|
:lazy30121:uykuluyum :52: sinirliyim hmm düşünceliyim |
:511: sakinim... |
bugun çok huzurluyum. Nedenmi çünkü İslamiyetin maneviyatını çok güzel şekilde hisediyorum |
hizliyim benim icin bi tane resim bulun bakalim:D |
|
|
|
dellendim gene yav koskoca forumda kendim yazıp kendim gülüyorum hayır yani bunu başkası yapsa deli mi ne diycem ama yani ben yazdığım için kendime deli diyemem :sirit:nirdesiniz ya foruma bir bakıp çıkıyorsunuz hiç değilsem bir selam verin çıkın yav...öyle tek başıma ortalığı kaynatamıyorum bana yardımcı lazım sözün özü:sirit: nirdesiniz sizz nirdesinizzzz söyleyin bana nirdesinizzzz... |
uykum var.hastayım boğazım cıs olmuş böyle cıs cısss acıyor yaaaa |
Alıntı:
oyyy geçmiş olsun :( buarada şuan düşünceli modundayım |
Alıntı:
|
Alıntı:
düşünmek güzeldir sevgili kardeşim..fazla derine dalmamak şartıyla tabii:) |
geçmiş olsun dilekleriniz büyük bir mutlulukla bana iletilmiş bulunmaktadır..:sirit: şimcik düşünceli olun ama fazla derine dalmayın çıkamazsınız sonra:sirit: |
Yorgunum... |
Alıntı:
düşündüğüm şey çokda derindeilmiş o yüzden düşünmekden vazgeçtim :) teşekkür ederim beyza kardeşim :cicek01221: |
ayrıyeten şuan çok sakinim :) |
|
cok heyecanliyim :afro0121::afro0121: |
Parçalı bulutlu. |
beklemediğim şeyler oldu:S düsünceliyim:confused: |
çok sakin, ıssız.... |
asabiyim biraz milli takım epey sinirlendirdi bugün |
mutluyumm......aylardır özlediğim köyüme kavuşccam inşallahhh:) |
http://www.muhakeme.net/forum/forumr...fdfdsps4-1.jpg "beklenmedik bişeyler oldu":) paylaş/ı/yorum.... :zzccon: :flowers: |
idare eder... |
Gururluyum... |
ukum vay:)):) |
Paranın değil aşkın da kalpazanları var artık."çin malı" aşklar trend...Tiki kızlar,cigs abiler...Cuma müslümanı gençler,örtülü artist bacılar da flörtteler...Ey güzel Allah'ım... şaşkın ve öfkeliyim... |
Roma'yı yakacaklara,gemileri yakacaklara,'ben anladım' deyip tüm kitaplığını yakacaklara "çakmak" satıyorum,kibrit ve meşale...Başka niyetlere satışım yok... Aynı gün içindeki başka bir ruh halim... |
hayatıma girdin madem andacım ol hatıramı yaşat ne beni anladığını söyleyen ne de yüreğimin gedikli konuğu alsın sen al acı senin olayım beni sen kuşat MuSTaFa iSLaMoĞLu |
a aa..şuraya bakın.."gökten düşen üç elma" nereye takılmış... Bu da öyle bir ruh hali işte... |
|
Allah'ım affet beni...Affet...Affet... |
düşünceli olmasına sürekli düşünceliyim ama şimdi çok sıkılıyorum |
yürü hayatın üstüne. korkma. ...... .... .. ! haydi, başla dönmeye Kâbe'yi yüreğinden tarafa almalısın. Sen elekronsun Kâbe çekirdek, sen kansın Kâbe kalp sen aysın Kâbe dünya. Sen dünyasın Kâbe güneş. Sen güneşsin KÂBE... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük