![]() |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Alıntı:
Küçük acılar anlatılabilir ancak,büyük acılar dilsizdir. . . |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Kalbinizi elinize alabilir misiniz?... * * * Korkular nereye atılır? ümitler nerde satılır? |
--->: Bugünkü ruh haliniz? ıstırapsızlığın ıstırabından büyük acı yoktur demiş üstad... ki Alem-i İslam'ın derdiyle dertlenmeyenin halide aşîkar az da olsa dertlenebiliyorsanız, her acı her ıstırap dile gelir bence... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Alıntı:
|
--->: Bugünkü ruh haliniz? |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bilmem kaçıncı nane-limon içişim,hastayım hasılı... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? belkide bal ve ıhlamur:) belkide therflu yada bakteriyel ise boğazda augmentım-BID1000 mg:) Ya Şafi..eşfike |
--->: Bugünkü ruh haliniz? küçücük bir can neredeyse hayattan kayıp gidiyordu.. şimdi ise ümitle beklenmekte hayata tutunması, gelmesi için.. berbat bir gündü..hayırlara inşaAllah..dualarınızı bekliyorum.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? mutlu ve huzurluyum çünkü bugün bizim bayramımız bir okadarda üzgünüm neden filistin halkını düşünüyorum acaba onlar ne kadar bayramlarına sevininebiliyor |
--->: Bugünkü ruh haliniz? derman arardım derdime derdim bana derman imiş.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:12 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük