![]() |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Alem-i Ervah'tan Fecr uykusunda firar ettiği an..sukut ile düşündüm Allah'ım sana layık değilsem al canımı:) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? acayip kin doluyum şu mübarek gunde.......:( |
--->: Bugünkü ruh haliniz? madem ki ayrılığa hüküm giymiş bu yürek artık ölmek için yaşamak gerek hayatımın gözelerinden damıttığım bu şiiri bin kez ölerek sana adamamı bekleme benden gün gelir tütmez olursa ocağım acılar var bende duvağı açılmamış bekle sana onları adayacağım Mustafa İslamoğlu |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bir meçhul yoldayım.. Nereye sapacağı belirsiz Ortasındayım sanki Ömrün O kadar gayri ihtiyarladı ki sanki amaçlarım.. Amaç olmaktan çıkmıştı .. firar ediyor hayallerim Biraz mecburi üzüyorum seni Ne karmaşık bir yol sağ'a sapsam çıkmaz bir yol daha sol'a sapsam üzüyorum seni Hiç durağı yok ki bu yolun yorgunluğunu atasın .. A.yıldız |
--->: Bugünkü ruh haliniz? hamdolsun daha ne olsun. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? bu sıcakta grip oldum çok becerikliyim allah yardımcım olsun |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Gidilen yol kısa, gidilecek yol çok uzun. Daha yolun başındayız. İlerlemek tecrübe edinmektedir. Tecrübe ise acı çekmektir. Acı çekmek sabır, sabır yanmaktır. Belli ki, daha yol çok uzun.. selametle.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Lafzatullah ... ALLAH Celle Celâlûhu |
--->: Bugünkü ruh haliniz? idare eder allah beterinden saklasın |
--->: Bugünkü ruh haliniz? kula bela gelmez HAK yazmadıkça, HAK bela yazmaz kul azmadıkça |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. .... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? hep bir yanım eksik hayata devam ediyorum o eksiğim bu dünyada tamamlanmayacak biliyorum ALLAH ahirette babama kavuştursun beni nur içinde yatsın |
--->: Bugünkü ruh haliniz? "küstah"..varmı yukarda bulamadım:) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayatta bazen geri dönmekte varmış...Dönüp elinden tutacak kimselerin olmadığını görmek ne kadarda zormuş... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? umudum öyle çok..korkum öyle çok ki... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? :))Vallahi umudum çok iftara az kaldi:) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Ramazan'ın bereketini görmemek mümkün değil. Allah'a şükürler olsun. selametle.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Yorgun ve asabi |
--->: Bugünkü ruh haliniz? bak, şu filize nasıl da boy verip yarmış taşı ortadan ikiye |
--->: Bugünkü ruh haliniz? azimli, umutlu,mutlu |
--->: Bugünkü ruh haliniz? hüzünlü ve hala beklemekte :( |
--->: Bugünkü ruh haliniz? hamdolsun ......ıyıyımmmmmmmm,mutluyum ..daha ne olsun......... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? mübarek ramazan ayında insanin içine huzur doğuyor hamdolsun iyiyim |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Toplam 2 Eklenti bulunuyor. .... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? :70:yorgun ve çaresiz:70: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Sakin ve sürurlu.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? http://www.muhakeme.net/forum/forumr...09622492-1.jpg Herşeyden ve herkesden uzakda... Sessiz ve sedasız isyanda... Üçbeş satırdır sözleri... Anlayana... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? incinmiş... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? :sirit:iyiyim sükür!!!:sirit: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? gitar çalmak istiyorum hemde elektro :):) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Yorgunum ama mutluyum. Çok şükür. selametle.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? herzaman gibi...geçen günlere acıyorum... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? derinlerde yüzüyorum yine yazıyorum .. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? :17::17:.......................................... .. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bugün başım ağrıyor!! |
--->: Bugünkü ruh haliniz? :ziccon10::ziccon10:benimde kalbim kırık |
--->: Bugünkü ruh haliniz? İçim içime sığmıyo :afro0121: ..! Raßßimden hayırLısı :) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? beklemekteyim..................................... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bir kapı Kapandı teki açıldı Allah'a hamd olsun:flowers: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? hafifiten hayal kırıklığı yaşıyorum.ve kendimi teselli etmeye çalışıyorum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:54 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük