![]() |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Yalnizlik oldu benim yoldaşim, kimsye ihtiyacim yok artik, var yanimda zaten hayat arkadaşim, ,gelecegi mechul olani, zordur beklemek, arkadaşim benim tek tesellim ........... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? okul açılacağı için üzgünüm :sad0121: arkadaşlarımı göreceğim için mutluyum :anlastik: ama son 2 günü böyle geçireceğim :kahve0121: |
--->: Bugünkü ruh haliniz? tutuklu... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bos kagida imza atmisim. Kimin eline gecse doldurur olmus. Pek bir DAGINIGIM bugün hayr olsun. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? taşıdım kara gençliğimi dağların damarında hep döşümde yaratkan,patlayıcı bir kimya beynimde hep manalı bir uçurum |
--->: Bugünkü ruh haliniz? dertleri pişpişliyor... ninni okuyacak dadı arıyor... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? bekleyiş...meşguliyet... beynim neyi bekliyo bilmiyorum. sanki beynim sürat yapıp rahatlıyacağı anı bekliyo. o an acaba ölüm anımı ki.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Hani öylece suskun duruyorsun mayıstayız sen buz kesiyorsun bakışlarınla kin kusuyorsun bende öylece kalakalıyorum |
--->: Bugünkü ruh haliniz? cok düsünceliyim, sinavim var bir hafta kaldi, bir türlü konsantre olamiyorum. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? kim tanırdı beni, şaşkınlığım olmasa |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:55 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük