![]() |
Dal rüzgarı affetse bile,kırılmıştır bir kere... |
kırık dallar ateşde yanar...yine insana Yarar... |
|
zalimler için yaşasın cehennem... kızgın ama umutlu |
--->: Bugünkü ruh haliniz? yorgunum uykusuzum....:(:(:( |
--->: Bugünkü ruh haliniz? |
--->: Bugünkü ruh haliniz? mutluyum :odüşünceliyim |
--->: Bugünkü ruh haliniz? hiç bir fikrim yok |
--->: Bugünkü ruh haliniz? düşünmeliyim... düşünemi/yorum.. ölüm/ü... perdeli yaşı/yorum... ölümsüz değil yorumsuzum... ağla/makdı yaptığım... oysa anla/malıydım... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Gücümün yetmedigi yerdeyim, sesimin cikmadigi yerde Ruhumun nefes almakta zorlandigi yerde Öyle bir yerdeyim ki, hala bitmeyen cocuksu hayallerde Hala masum duygularin pesinde... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? ziyadesiyle sinirliyim... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Öfke ve hasret gibi iki ayrı duygunun zirvesine çıkıp,elden bişey gelmeyince,anlamsız bir sinir boşalması olur ya.. onun gibi |
--->: Bugünkü ruh haliniz? çook umutluyum...korkulardan bir adım önde... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Alıntı:
|
--->: Bugünkü ruh haliniz? tam bi hayal kırıklığı içindeyim |
--->: Bugünkü ruh haliniz? elhamdülillah...elhamdülillah..elhamdülillah |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Elhamdüllillah...iyiyim bugün..2,5 yıldır görmediğim abim dün çıkıp geldi almanya'dan..süpriz yaptı...çok iyim Rabbim herkese iyilik versin inşAllahhh :) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Kuran'da iki peygamber merhamet sapmasından dolayı uyarılır.Biri babası Azer'e dua eden ibrahim as,diğeri de oğlu kenan ı kurtarmak isteyen nuh as . . . bu bir imtihan çeşidi tabi. . . Bişeyin kalpte çok sevilmesi gayretullaha dokunur.Belki de o kadaar süre çocuk özleminden sonra çocuğa kavuşan ibrahim as'ın ismail as ile başka bir şekilde imtihan edilmesinin hikmeti bu olsa gerek. . . ya da nebi as,amcası ebu talip iman etsin diye çok üzülmüş ve beklemiştir... şuraya geleceğim ki,kararsızlık kötü... yukarda adını zikrettiğim insanların olsa olsa hizmetçisi olabilecek bu garip,yukardakilerine benzer bir imtihanı vardır bu aralar ama,hangisi bilmiyorum. . . bilemiyorum. . . dua edin. . . selam ile... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? düşünceliyim... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bir yiğid vardı gömdüler şu karşı bayıra arkasından kefenini gömleğini soydular aman kalkar deyip üzerine taşlar koydular. . . |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Yiğidim, hele anlatıver olup biteni! Sen dertli, vatan dertli, oturup ağlayalım... Ağlayıp da sînelerimizi dağlayalım, Yiğidim, hele anlatıver olup biteni. |
Küçük acılar anlatılabilir ancak,büyük acılar dilsizdir. . . |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Kalbinizi elinize alabilir misiniz?... * * * Korkular nereye atılır? ümitler nerde satılır? |
--->: Bugünkü ruh haliniz? ıstırapsızlığın ıstırabından büyük acı yoktur demiş üstad... ki Alem-i İslam'ın derdiyle dertlenmeyenin halide aşîkar az da olsa dertlenebiliyorsanız, her acı her ıstırap dile gelir bence... |
|
--->: Bugünkü ruh haliniz? Bilmem kaçıncı nane-limon içişim,hastayım hasılı... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? belkide bal ve ıhlamur:) belkide therflu yada bakteriyel ise boğazda augmentım-BID1000 mg:) Ya Şafi..eşfike |
--->: Bugünkü ruh haliniz? küçücük bir can neredeyse hayattan kayıp gidiyordu.. şimdi ise ümitle beklenmekte hayata tutunması, gelmesi için.. berbat bir gündü..hayırlara inşaAllah..dualarınızı bekliyorum.. |
--->: Bugünkü ruh haliniz? mutlu ve huzurluyum çünkü bugün bizim bayramımız bir okadarda üzgünüm neden filistin halkını düşünüyorum acaba onlar ne kadar bayramlarına sevininebiliyor |
--->: Bugünkü ruh haliniz? derman arardım derdime derdim bana derman imiş.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:36 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük