![]() |
→ Bugünkü ruh haliniz? |
→ Bugünkü ruh haliniz? demli çay :) bende gercek cay anlıyorum ay cok güldüm :) |
→ Bugünkü ruh haliniz? tmm cnm yaptım sarkılar güzel :) tesekkür ederim teklif ettiğin için iyi geldi |
→ Bugünkü ruh haliniz? alptraum tekrar tesekkür ederim simdi anladımda ne oldugunu :) sarkılar güzell |
→ Bugünkü ruh haliniz? sebepler muhtelif sonuç aynıydı |
→ Bugünkü ruh haliniz? seyrek gülüş... |
→ Bugünkü ruh haliniz? mutluyum... |
→ Bugünkü ruh haliniz? You and I are human beings, most people are snobs |
Alıntı:
|
→ Bugünkü ruh haliniz? You and I are human beings, most people are snobs” William Shakespeare Ben sen de benim kadar çıkmaza girmeyesin diye girdim çıkmaza. Şimdi senin felaketini istemedikçe kendimi felâketten kurtaramayacağımı görüyorum. Anladım ki benim felâketimi tatmamış olan benim hangi felâkete uğradığımı bilemez. Benim kurtuluşum ancak benim gibi, benim kadar kurtuluşu özleyenin bana el vermesiyle mümkün. Senin felâkete uğramanı istemem. Çünkü seni öldürürsem (seni kendi duygu ve düşüncelerim içinde eritip, kendime benzetirsem) bana yardım edemezsin. Sen ölmezsen (benim alter ego’m olmazsan), benim ölümümün sona ermesi gerektiğini anlayamaz, bana yardım için bir şey yapamazsın. Seni öldürürsem kendi kurtuluş yolumdaki ışığı söndürmüş olurum. Seni öldürmezsem kendi kurtuluşuma açılan yolu tamamen tıkamış olurum. |
Alıntı:
|
→ Bugünkü ruh haliniz? Bazen bir köşede sessizce büyür insan. |
→ Bugünkü ruh haliniz? Benim ormanımın ağacı, ya minber olur, ya dârağacı |
→ Bugünkü ruh haliniz? benim işim bulutlar arşınlamak gün boyu |
→ Bugünkü ruh haliniz? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:54 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük