![]() |
--->: Bugünkü ruh haliniz? BENDEDİR Ne azap,ne sitem bu yalnızlıtan, Kime ne, aşılmaz duvar bendedir. Süslenmiş gemiler geçse açıkdan, Sanırım gittiği diyar bendedir. Yaram var,havanlar dövemez merhem; Yüküm var, bulamaz pazarlar dirhem Ne çıkar,bir yola düşmemiş gölgem; Yollarki,Allaha çıkar,bendedir.... N.F.K |
--->: Bugünkü ruh haliniz? karmakarışığım ne yapacam bilmiyorum kalpten gidersem şaşırmayın |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Alıntı:
Ne zaman bu sözleri,olur da başıma gelir diye söyleyemeyecek kadar yıpranırsanız (paslanacağınıza yıpranın) o zaman biz e şaşırmıyor olacağız... |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Ben hala hz. yakub'un peygamber olduğu ve Allah'a güveni tam olduğu halde,gözlerine perde inmesindeyim... Bugün yine okudum yusuf suresini... Ve ahh yusufum ahh! ayetine gelince.............. |
|
|
--->: Bugünkü ruh haliniz? Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik meselem, Sonsuza varmak... Üstad Necip Fazıl |
--->: Bugünkü ruh haliniz? 3 yazılıdan sonra gayet rahatlamış vaziyetteyim şükür :) |
--->: Bugünkü ruh haliniz? AZMİNE SARIL Ye's öyle bir bataktır ki, Düşersen boğulursun Azmine sarıl sımsıkı Bak ne olursun M.Akif Ersoy |
--->: Bugünkü ruh haliniz? Taklitler asillarini yüceltir... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:35 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük